Atakas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Την προηγούμενη εβδομάδα τα πέτυχα εδώ: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=40751&cmicc=skroutz και πήρα τηλέφωνο γιατί ήμουν σίγουρος ότι είναι λάθος και δεν δίνουν τα digital που έχουν USB (και στην περιγραφή γράφει stereo jack). Τα πήρα όπως και να έχει, μου ήρθαν σήμερα και είναι όντως τα digital, οπότε το αναφέρω με σιγουριά - πολύ καλή περίπτωση στην τιμή αυτή. Αν θυμάμαι καλά πήρα ένα από τα 4 κομμάτια που είχαν στο κατάστημα στην Πεντέλης (για το λόγο αυτό μου είπαν ότι το σύστημα δεν θα με άφηνε να τα πάρω online, αλλά κανένα πρόβλημα, τα πήρα και ήρθαν με δωρεάν μεταφορικά). Όποιος θέλει ας τηλεφωνήσει πρώτα για διαθεσιμότητα για να μην παιδεύεται - ακόμα τα δείχνει διαθέσιμα πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως οι κριτικές των πελατών στο amazon.com και το amazon.co.uk είναι γενικά αρνητικές γι'αυτά τα ακουστικά.
vdanasto Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ισχύει πλέον το link, μάλλον το κατέβασαν.
Sotosgl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως οι κριτικές των πελατών στο amazon.com και το amazon.co.uk είναι γενικά αρνητικές γι'αυτά τα ακουστικά. Μαλλον αρνητικα στην τιμη τως 40 κατι € οχι στα 14€!!! Αν αναλογιστει κανεις οτι απο Multirama με 11€ πηρα ενα Phillips Crapy Mono headset Οντως το link δεν οδηγει πουθενα πλεον.. Καλα ηταν οσο κρατησε
Atakas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αν τα συγκρίνεις με ακουστικά των 50+ ευρώ, φυσικά και δεν θα έχουν καλές κριτικές Κρίμα που δεν το postαρα από την Παρασκευή, αλλά πίστευα ότι θα μου στείλουν τα απλά χωρίς USB.. Εγώ για τη δουλειά που τα θέλω έμεινα ικανοποιημένος πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.