Προς το περιεχόμενο

Logitech Digital Precision Headset

Atakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την προηγούμενη εβδομάδα τα πέτυχα εδώ:

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=40751&cmicc=skroutz

και πήρα τηλέφωνο γιατί ήμουν σίγουρος ότι είναι λάθος και δεν δίνουν τα digital που έχουν USB (και στην περιγραφή γράφει stereo jack).

Τα πήρα όπως και να έχει, μου ήρθαν σήμερα και είναι όντως τα digital, οπότε το αναφέρω με σιγουριά - πολύ καλή περίπτωση στην τιμή αυτή.

Αν θυμάμαι καλά πήρα ένα από τα 4 κομμάτια που είχαν στο κατάστημα στην Πεντέλης (για το λόγο αυτό μου είπαν ότι το σύστημα δεν θα με άφηνε να τα πάρω online, αλλά κανένα πρόβλημα, τα πήρα και ήρθαν με δωρεάν μεταφορικά).

Όποιος θέλει ας τηλεφωνήσει πρώτα για διαθεσιμότητα για να μην παιδεύεται - ακόμα τα δείχνει διαθέσιμα πάντως.

Δημοσ.

Πάντως οι κριτικές των πελατών στο amazon.com και το amazon.co.uk είναι γενικά αρνητικές γι'αυτά τα ακουστικά.

Δημοσ.
Πάντως οι κριτικές των πελατών στο amazon.com και το amazon.co.uk είναι γενικά αρνητικές γι'αυτά τα ακουστικά.

Μαλλον αρνητικα στην τιμη τως 40 κατι € οχι στα 14€!!! B)

Αν αναλογιστει κανεις οτι απο Multirama με 11€ πηρα ενα Phillips Crapy Mono headset :cry:

Οντως το link δεν οδηγει πουθενα πλεον..

Καλα ηταν οσο κρατησε :-D

Δημοσ.

Αν τα συγκρίνεις με ακουστικά των 50+ ευρώ, φυσικά και δεν θα έχουν καλές κριτικές :P

Κρίμα που δεν το postαρα από την Παρασκευή, αλλά πίστευα ότι θα μου στείλουν τα απλά χωρίς USB..

Εγώ για τη δουλειά που τα θέλω έμεινα ικανοποιημένος πάντως :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...