Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας τηλεόρασης@[Budget ~40€].

gorillas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Θέλω να πάρω μία κάρτα τηλεόρασης περίπου στα 40€.(Όσο πιο φθηνά βέβαια τόσο το καλύτερο)

Καλύτερα να είναι USB αλλά και PCI να είναι δεν χάλασε και ο κόσμος.

Έχω δει αυτή αλλά γενικά είμαι ακόμα στο ψάξιμο.

LIFEVIEW LV5HX NOT ONLY TV USB HYBRID STICK

Θέλω να υποστηρίζει τα νέα κανάλια της DIGEA αλλά και της ERT.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Μια χαρα μου φαινεται μονο πριν προβεις σε οποιαδηποτε αγορα λαβε υποψην σου την συμβατοτητα της με το λειτουργικο σου αν εχεις Windows 7 και ποιους Codecs χρησιμοποιει.

Περασα ενα αναλογο σταδιο με μια Gigabyte GT P5100(Μονο αναλογικη τηλεοραση) με τους Drivers της για τα 7 και με μια Lifeview Not only TV P3VR(Μονο για ψηφιακα) και οι 2 PCI.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ο υπολογιστής που θα χρησιμοποιήσω την κάρτα έχει Microsoft Windows 7 Ultimate x64 EN .

Αυτό που λες με την συμβατότητα/ασυμβατότητα με τους CODECS δεν κατάλαβα.

Τί ακριβώς εννοείς;;;

Δημοσ.

Συγκεκριμενα για την GT PVR 5100 στο ιδιο λειτουργικο με το δικο σου ειχε το Cd ενα προγραμμα με MCE codecs και τους αντιστοιχους Drivers για τα λειτουργικα.

Το base που χρησιμοποιουσε το προγραμμα της καρτας αλλα και το Media Center ηταν oi 713x BDA Analog Capture(της Phillips) με αποτελεσμα λογο ασυμβατοτητας με τα Windows 7 να ειναι μονιμα στο 0 το Saturation Brightness Hue κλπ και ενω ειχα ¨σημα καμπανα" και ακουγα ηχο δεν ειχα εικονα,και δεν μπορουσα να τους αλλαξω ουτε με καποιο Codec Pack αλλα ουτε βαζωντας στο προγραμμα καποιους αλλους πχ WM9.

Αυτο το διωρθωσα βαζοντας καποια Fixes.

Τεσπα ψιλοακυρο το παραδειγμα απλα δες Reviews και μπες σε Forums για το αν συνεργαζονται καλα με τα 7 ή αν ειχαν αλλοι προβλημα,με ενα Search στο Google καθαρισες.

Επισης δες αν υποστηριζει το προτυπο αναλογικης τηλεορασης της χωρας μας.

Νομιζω (μην σε παρω στον λαιμο μου) οτι λαμβανουμε Pal B και Secam B.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου.

Με ένα γρήγορο search στο GOOGLE κατάλαβα ότι γενικά το TUNER έχει πρόβλημα με τους δικούς του drivers αλλά παίζει απροβλημάτιστα με το Media Center των Windows 7.

Κάθε άλλη πρόταση/συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Καλως τοτε.

Μονο που το Media Center ειναι λιγο βαρυ αν εχεις σκοπο να γραφεις τηλεοπτικα προγραμματα το προγραμμα που παρεχει η καθε εταιρια ειναι σαφως πιο ελαφρυ για αυτη την χρηση.

Δημοσ.

Η παραγγελία έγινε από το pc1.gr στα 42,5€ μαζί με τα μεταφορικά.

Sotosgl ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...