koser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Έχω πρόβλημα με την ασφαλή κατάργηση....ενώ εμφανίζεται η συσκευή που βάζω π.χ. usb και το βελάκι κάτω δεξιά υπάρχει, κάνω ασφαλή κατάργηση(κανονικά ακούγεται ένα χαρακτηριστικό μπιμ, εδώ τίποτα) εξαφανίζεται από την λίστα η συσκευή αλλά όταν το βγάζω μετά ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος που κάνει όταν δεν έχεις κάνει ασφαλή κατάργηση. Επίσης να πω ότι έχω ένα χαμπάκι 4 θυρών, δεν νομίζω να είναι το πρόβλημα αυτό γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχα πρόβλημα...Παιδιά αν γνωρίζεται κάποια λύση ή έχετε κάποια ιδέα παρακαλώ να μου την πείτε..
HamerZ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 http://safelyremove.com/index.html Δοκίμασε το. Το έβαλα εδώ και κάμποσους μήνες, μιας και είχα πρόβλημα με το default των windows.
koser Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είχα όμως ποτέ πρόβλημα, τώρα εμφανίστηκε.....Έχω συνδέσει το usb ανοίγω την διαχείριση συσκευών και όταν κάνω ασφαλή κατάργηση μου εμφανίζει ένα θαυμαστικό και μου βγάζει σφάλμα (code 47)...
koser Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Παιδιά κανείς, τίποτα....Δεν έχει συμβεί σε κανέναν.....; Μπορεί κάποιοι να μην το θεωρείτε σημαντικό αλλά το να σου καεί το φλασάκι ή ο σκληρός δίσκος με σημαντικά αρχεία δεν είναι ότι καλύτερο. Φίλε HamerZ καλό αυτό που προτείνεις και σ' ευχαριστώ αλλά εγώ θέλω να επιδιορθώσω το σφάλμα που εμφανίστηκε...
damastes Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 δοκίμασε χωρις το χαμπακι, και βαλε την συσκευη απευθείας στην θύρα της μητρικής. Στο κάνει και πάλι? τι windows έχεις? είναι ενημερωμένα? διάβασε και εδω http://social.answers.microsoft.com/Forums/en/w7hardware/thread/77687159-3e44-42fe-84f5-78d07e979bf5 http://www.tomshardware.co.uk/forum/243620-14-vista-safely-remove-hardware
panchociv Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 http://safelyremove.com/index.htmlΔοκίμασε το. Το έβαλα εδώ και κάμποσους μήνες, μιας και είχα πρόβλημα με το default των windows. +10 Ένα από τα χρησιμότερα προγράμματα που εγκατέστησα στον υπολογιστή μου ever !
antonl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 +10Ένα από τα χρησιμότερα προγράμματα που εγκατέστησα στον υπολογιστή μου ever ! Δουλεύει αυτό το πράμα; Είχα παρόμοια θέματα (η συσκευή χρησιμοποιείται μπλα μπλα) και το βαλα μπας και δω φως αλλά κι αυτό τα ίδια μου λεγε. Το error code 47 είναι φυσιολογικό αφού σημαίνει: Windows cannot use this hardware device because it has been prepared for safe removal, but it has not been removed from the computer. (Code 47) source
Sordnaxela Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δεν σου καίγεται τίποτα. Τράβηξε το φλασάκι και βγάλτο, απλά να μην κάνεις κάτι στο φλασάκι εκείνη τη στιγμή και χάσεις δεδομένα.
koser Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Φίλε damastes το δοκίμασα χωρίς το χαμπάκι κτλ αλλά το ίδιο μου βγάζει, απλά δεν μπορώ να καταλάβω τί φταίει γιατί πριν 2 μήνες δεν είχα αυτό το πρόβλημα...έχω ΧΡ Sp2, την ενημέρωση την έχω off.... Ξέρω δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό αλλά μου την δίνουν ρε σεις αυτές οι μικρομαλακίες που εμφανίζονται κάθε τόσο απ' το πουθενά λες και σκαλίζω τον Η/Υ συνέχεια...όπως και να χει δεν θα σκάσω κι όλας. Σας ευχαριστώ πολύ...
antonl Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Just in case, δοκίμασες στις θύρες που είναι στην πίσω πλευρά του κουτιού;
ikskarda Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 παιδες μιας και βρηκα το θεμα εχω και εγω ενα προβλημα . εβαλα τα windows 7 και με ολους τους σκληρους ενω παταω ασφαλη καταργηση δε μπορει να μου τους αφαιρεσει καθως λεει οτι χρησιμοποιουνται . τι και αν περιμενω 5 λεπτα και ξαναπροσπαθησω να τους αφαιρεσω παλι το ιδιο μηνυμα βγαζει . η μονη λυση για να κανω ασφαλη καταργηση ειναι να κανω επανεκκινηση και μετα αφαιρεση του εξωτερικου . επειδη εχω σκληρους με πολλα αρχεια και ευαισθητα δεδομενα δε μαρεσει να τους κλεινω απο το κουμπακι on/off η να τους βγαζω απο τη usb θυρα (δεν εχουν ολοι κουμπι) για να μην χασω τιποτα .
ikskarda Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 παιδες μιας και βρηκα το θεμα εχω και εγω ενα προβλημα . εβαλα τα windows 7 και με ολους τους σκληρους ενω παταω ασφαλη καταργηση δε μπορει να μου τους αφαιρεσει καθως λεει οτι χρησιμοποιουνται . τι και αν περιμενω 5 λεπτα και ξαναπροσπαθησω να τους αφαιρεσω παλι το ιδιο μηνυμα βγαζει . η μονη λυση για να κανω ασφαλη καταργηση ειναι να κανω επανεκκινηση και μετα αφαιρεση του εξωτερικου . επειδη εχω σκληρους με πολλα αρχεια και ευαισθητα δεδομενα δε μαρεσει να τους κλεινω απο το κουμπακι on/off η να τους βγαζω απο τη usb θυρα (δεν εχουν ολοι κουμπι) για να μην χασω τιποτα .
panchociv Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 παιδες μιας και βρηκα το θεμα εχω και εγω ενα προβλημα . εβαλα τα windows 7 και με ολους τους σκληρους ενω παταω ασφαλη καταργηση δε μπορει να μου τους αφαιρεσει καθως λεει οτι χρησιμοποιουνται . τι και αν περιμενω 5 λεπτα και ξαναπροσπαθησω να τους αφαιρεσω παλι το ιδιο μηνυμα βγαζει . η μονη λυση για να κανω ασφαλη καταργηση ειναι να κανω επανεκκινηση και μετα αφαιρεση του εξωτερικου . επειδη εχω σκληρους με πολλα αρχεια και ευαισθητα δεδομενα δε μαρεσει να τους κλεινω απο το κουμπακι on/off η να τους βγαζω απο τη usb θυρα (δεν εχουν ολοι κουμπι) για να μην χασω τιποτα . Δοκίμασε να κλείσεις εντελώς (και από το tray ακόμη) το πρόγραμμα που χρησιμοποίησε το τελευταίο αρχείο (ή αντίστοιχα τα προγράμματα που χρησιμοποίησαν αρχεία από το αφαιρούμενο μέσο). Αυτό μου συμβαίνει καμιά φορά με το OpenOffice . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.