aris1986 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Tι γινεται μπας και μου λειπει κανενα πακετο δεν βγαζει αχνα! Ενω δειχνει οτι ξεκιναει δεν μετραει χρονο του κομματιου και δεν ακουω τπτ! Εκανα τεστ και ακουγεται ενας default ηχος μια χαρα! Eπισης κατι με Kwallet μου χει σπασει τα νευρα και δεν κραταει τις ρυθμίσεις καθε φορα πρεπει να παταω οκ,apply,next,finish σε 4 παραθυρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 πέρνα τα Gstreamer ένα από αυτά είναι. δοκίμασε και το xine. δεν θυμάμαι ποιο είναι ακριβώς γιατί έχω καιρό που τον πέρασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Πο εχει 1.000 Gstreamers Damn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Αν έχεις ubuntu βγάλε το pusleaudio μέσω του synaptic κάνε ένα restart και πήγαινε στο system settings και όρισε ξανά σας πηγή ήχου την κάρτα σου και πιστεύω με την επόμενη επανεκίνηση θα σου δουλέψει ο amarok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.