kosmasgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα. Εχει κανείς ιδεά πως θα μεταφέρω χρήματα απο καταθετικό λογαριασμό με έμβασμα σε Prepaid card της τράπεζας Κύπρου. Το πρόβλημα μου είναι ότι στην φόρμα εμβασμάτων της εμπορικής Ε-banking πρέπει να περάσω IBAN για την prepaid η οποία προφανώς δεν έχει. Βάζοντας απευθείας τον αριθμό της κάρτας μου βγάζει μήνυμα ότι δεν πέρασα σωστα το IBAN
nickelodeon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Το IBAN αποτελείτε από τον αριθμό του λογαριασμού και μπροστά έχει κάποια επιπλέον νούμερα που δηλώνουν την τράπεζα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός και την χώρα, το βιβλιάριο καταθέσεων του λογαριασμού πιθανότατα να αναφέρει στην πρώτη σελίδα τον ΙΒΑΝ. πχ GRXXXXXXXXX00000XXXXXXXXXXX με bold ο αριθμός λογαριασμού τα μηδενικά στην μέση νομίζω παίζουν διαχωριστικό ρόλο και μπροστά το πρόθεμα της χώρας (GR) συν κάποια επιπλέω νούμερα που υποδηλώνουν την τράπεζα.
kosmasgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δεν υπάρχει λογαριασμός , οπότε και IBAN στην prepaid
nickelodeon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 καλύτερα να τηλεφωνήσεις στην τράπεζα που έχει εκδώσει την prepaid το ΙΒΑΝ θα είναι κάποια στάνταρ νούμερα για όλους του λογαριασμούς + ο αριθμός της κάρτας σου. Η prepaid είναι και καταθετικός λογαριασμός μπορεί να μην σου δίνουν βιβλιάριο καταθέσεων αλλά η κάρτα είναι συσχετισμένη με έναν λογαριασμό που ενεργοποιείται με την παράδοση της κάρτας στον πελάτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.