Προς το περιεχόμενο

Νέο Site με θέμα την τεχνολογία και το Gaming

pcstyle24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δημιουργήσει ένα νέο site σε joomla με σκοπο την ενημέρωση σε σχεση με την τεχνολογία αλλα και τα παιχνίδια ετσι οπως εγω θα ηθελα να ειναι...ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ...Αξιζει τον κοπο να ριξετε μια ματια και να μου πειτε οποιος εχει την ορεξη βεβαια αν σας αρεσει ή τι δεν σας αρεσει..ευχαριστω εκ τον προτερων

http://www.pcstyle24.gr

---------- Προσθήκη στις 20:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:48 ----------

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.

Ενδιαφέρον & ωραίο το site σου φίλε μου !!

Για ξεκίνημα έχεις αρκετή ύλη! Καλή συνέχεια και σου εύχομαι να γίνει γνωστό γρήγορα :-D

Δημοσ.

Σευχαριστω παρα πολυ...

Παιδια οποιος θελει και εχει ορεξη να βοηθησει ας γινει μελος στο pcstyle24.gr και το συζητάμε από εκεί...θα ήθελα βοήθεια για να μπαίνουν πιο γρήγορα και περισσότεα σε όγκο όλα..

Δημοσ.
με χάλασε λίγο οι προτάσεις αγοράς

παρόλα αυτά αρκετά ωραία προσπάθεια

αλήθεια?? στις προτάσεις αγορας προσπαθώ να βάλω προϊόντα που πραγματικα ξεχωρίζουν...είτε από επιδόσεις είτε βολευουν να τις κανουμε..δηλαδη θα μας αρέσουν..

ξεχωρα απο την τιμή τους γιατι στα οικονομικα εχω κατω κατω στο συμφέρουν..παρόλα αυτα θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για το τι θα ηθελες να δεις αν ειναι να διορθώσω κατι...σευχαριστω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...