Luciddream Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά καλησπέρα... σήμερα παρέλαβα συσκευή αντικατάστασης για ένα iphone που μου είχε βγεί εκτός πριν λίγο καιρό... απο γνωστή αλυσίδα!.. το καινούριο τηλέφωνο ήταν μέσα σε ένα σακουλάκι και συνοδευόταν μόνο απο ενα χαρτάκι με τον serial number κ το imei. δεν πήρα απόδειξη για το καινούριο και όταν ρώτησα για εγγύηση μου είπαν οτι ισχύει η παλιά (δηλαδή του προηγούμενου τηλεφώνου, που έχει λήξει.) μου έκανε εντύπωση γιατι άλλα μαγαζιά π.χ πλαίσιο σε κάθε τι που σου αλλάζουν, σου δίνουν εγγύηση κανονικά για το καινούριο προιόν. σαν να το αγόρασες. πήρα τηλέφωνο στο ινκα και το συζήτησα το θέμα και αφου μου είπαν οτι σίγουρα ειμαι πολύ τυχερός που μου δώσαν και καινούρια συσκευή, να περιμένω αν χαλάσει το καινούριο και τότε να πάμε για παρέμβαση... πώς το βλέπετε το θέμα?
kosmasgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Το χαρτάκι πάνω λέει το παλιό IMEI και μετά γράφει αντικατάσταση με νέο IMEI και S/N , δηλαδή αντικατάσταση συσκευής Δεν χρειάζεται να έχεις τίποτα άλλο. Αν πάθει κάτι το καινούριο πας με την αρχική απόδειξη και το χαρτάκι αυτο Η μόνη π@@ μου μπορούν σε παίξουν είναι αν το παλιό σου κινητό ήταν στην λήξη της εγγύησης και σου πούνε για το καινούριο έχεις το υπόλοιπο της εγγύησης. Αν ποτέ γίνει αυτό τους βαράς με καταγγελίες στο ψαχνό. Η νέα σου εγγύηση είναι απο την ημερομηνία ελέγχου που γράφει το χαρτάκι
Luciddream Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Το χαρτάκι πάνω λέει το παλιό IMEI και μετά γράφει αντικατάσταση με νέο IMEI και S/N , δηλαδή αντικατάσταση συσκευής Δεν χρειάζεται να έχεις τίποτα άλλο. Αν πάθει κάτι το καινούριο πας με την αρχική απόδειξη και το χαρτάκι αυτο Η μόνη π@@ μου μπορούν σε παίξουν είναι αν το παλιό σου κινητό ήταν στην λήξη της εγγύησης και σου πούνε για το καινούριο έχεις το υπόλοιπο της εγγύησης. Αν ποτέ γίνει αυτό τους βαράς με καταγγελίες στο ψαχνό. Η νέα σου εγγύηση είναι απο την ημερομηνία ελέγχου που γράφει το χαρτάκι στην αρχή δεν μου είπε τίποτα. μετα που την ρώτησα μου είπε οτι ισχύει η παλιά εγγύηση (δηλαδή αυτή που έχει λήξει). μετά που της είπα οτι υπάρχει νόμος για όλες τις συσκευές να έχουν 2 χρόνια εγγύηση, μου είπε οτι το δελτίο αποστολής π μου έδωσε με καλύπτει για 6 μήνες ... μετα τις είπα ευχαριστώ και έφυγα, γιατι θα ζαλιζόμουν με όλα αυτά π άκουγα...
kosmasgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 1 χρόνο εγγύηση έχεις για το καινούριο Iphone και ας χτυπάνε τον κ@λο τους κάτω όσο θέλουν από την ημερομηνία που γράφει στο χαρτάκι Μην πετάξεις και τα χαρτιά που σου δώσαν όταν παρέδωσες το παλιό
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Έτσι ακριβώς, τα καινούργια ανταλλακτικά (στην περίπτωσή σου όλη η συσκευή) έχουν δικιά τους εγγύηση. Οπότε το τηλέφωνό σου έχει κανονικά 1 χρόνο εγγύηση, και ΟΧΙ την υπολοιπόμενη. Θα ήταν ενδιαφέρον αν τους ζήταγες γραπτώς να σου γνωστοποιήσουν πόση ακριβώς εγγύηση σου έμεινε.
Luciddream Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 όπως μου είπαν και απο ινκα, πάρτο και τρέχα... τώρα που το πήρες.. ! λέω να μπλέξω όταν και αν ποτέ χαλάσει... τώρα να τους αφήσω ήσυχους. τα ίδια έπαθα και στο πλαίσιο όταν χάλασε η 8800 ultra (740euro αρχική τιμή) και μου την αλλάξαν με μια Nvidia 285, η οποία χάλασε μέσα σε 1 μήνα, όταν άρχισα τα παράπονα άρχισαν να ψάχνουν να μου δώσουν μια 8800 ultra πάλι... τελικά με 2 ATI 4890 σε CF ηρέμησα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.