grhackergr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 καλημερα ειμαι χρηστης joomla 1.5.15 και VirtueMart 1.1.4 το προβλημα ειναι οτι στο VirtueMart δεν μπορω να γραψω ελληνικα γιατι εμφανιζονται ??????. η κωδικοποιηση ειναι UTF 8, το backend και το frontend ειναι ελληνικα. εχω κατεβασει σχεδον ολα τα ελληνικα γαι virtuemart εχω αλλαξει και τα permissions στα αρχεια τα οποια ειναι UTF 8. αλλα παλι το ιδιο προβλημα. οποιος μπορει ας ριξει μια ματια http://www.lampropoulos.net/test
barca10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Απο πού κατέβασες την ελληνική γλώσσα??? Κατέβασέ την από εδώ.
3DViRuS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 εχεις τσεκαρει στην βαση σου το encoding ?
nickathens Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 δοκίμασε να αλλάξεις το encoding της βάσης σου σε άλλο .. (greek iso κτπ).. όπως επίσης μπορεί να έχεις το σωστό Character Sets αλλά όχι το κατάλληλο Collation... δεν είμαι και σίγουρος για αυτο που σου λέω αλλα κάνε μια δοκιμή.. ενα τσεκ δεν βλάπτει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.