Προς το περιεχόμενο

HTC Tattoo 229.22 Τελικη τιμη!

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας κ έψαχνα το κινητό αυτό.. Στο σκρουτζ δεν βγάζει την εν λόγο εταιρία.. αλλά παλαιοτέρα έχω αγοράσει κάρτες μνήμης από εκεί. κ όλα μια χαρά...

250 skroutz 215 εδώ!!!! (35 ευρώ κάτω δεν είναι λίγο πιστεύω)

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=187468

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω αγορασει αρκετα πραγματα απο αυτους και τους θεωρω αξιοπιστους. Μεταφορικα χρεωνουν 15Ε και πληρωμη εκανα μεσω τραπεζης (νομιζω Πειραιως η Εμπορικη). Οποτε με τα μεταφορικα δε σου βγαζει μεγαλη διαφορα.

Εχω αγορασει αρκετα πραγματα απο αυτους και τους θεωρω αξιοπιστους. Μεταφορικα χρεωνουν 15Ε και πληρωμη εκανα μεσω τραπεζης (νομιζω Πειραιως η Εμπορικη). Οποτε με τα μεταφορικα δε σου βγαζει μεγαλη διαφορα.

229 ειναι ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ!

Αγγλική Έκδοση

... Android ειναι οπότε αναβαθμίζετε σε ότι θέλεις.. ασε που λογικα θα βαλεις κ σπασμενη έκδοση για να εχεις ολες τις εφαρμογές σπασμενες κ να μην τις πληρώνεις 5€ την μια.

---------- Προσθήκη στις 15:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:04 ----------

Οποτε η διαφορα ειναι 250 - 229 = 21 Ε διχως να ειναι κακη για καποιον που ηθελε να το αγορασει τωρα, τιποτε συγκλονιστικο.

215 φιλε απο 250 (γιατι στα 250 που λες δεν έχει μεταφορικά υπολογισμένα!!!)

Όπως κ να εχει 30€ δεν τα βρίσκεις στο δρομο κ για το συγκεκριμένο ειναι SUPER ΤΙΜΗ

Επειδη εισαι τοσο επιμονος, τα μεταφορικα στο συγκεκριμενο μαγαζι ειναι για το συγκεκριμενο προιον 0. ΑΡΑ, 250 - 229 = 21 Ε. Συμφωνουμε?

Αυτο ειπα. Τωρα και 10 Ευρα διαφορα να εχει ενα προιον ειναι κερδος αναμφισβητητα. Αλλα απο κει και περα δεν ειναι και κατι για να το συζηταμε περισσοτερο.

• Moderators

Παρε αυτο 3,2MP, ραδιο, wifi, οθονη 2,9 με ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ και υποστηριξη flash videos. Πιο φθηνα βγαινει.

Θα μου πεις το SYmbian παει για καταργηση... Θα σου απαντησω οτι και παλι υπαρχει τεραστια βαση προγραμματων και να μη τα θες ολα δικα σου. :P

Νταξει καλη τιμουλα ειναι, αλλα μεχρι εκει. Και αγγλικο κιολας... (ελεος με τα "σπασιματα").

Και εγώ το ίδιο προτυνω πάρε symbian. Το nokia 5800 xm θα σου βγει μια η άλλη και τα κάνει όλα και συμφέρει. Bigger screen higher resolution gps wifi γενικά τα πάντα όλα. Το 5230 είναι αμαρτία που δεν έχει wifi και το 5530 αμαρτία που δεν έχει gps...

• Moderators

3G δεν εχω χρησιμοποιησει ΠΟΤΕ.

GPS οκ, αλλα τι να το κανεις σε 3,2 οθονη? :P

Αλλωστε μπορεις να παρεις συνεργαζομενο GPS bluetooth με 30-50 ευρακια και να το εχεις στο λαπτοπ σου (ή και στο κινητο) οταν χρειαστεις κατι.

Οποτε αν καποιον δεν ενδιαφερει το 3G και δεν θελει παντοφλακι κινητο, το 5530 (που κραταει την ιδια αναλυση παρα τη μικροτερη οθονη απο το 5800), ειναι ταμαμ. :-)

Παρε αυτο 3,2MP, ραδιο, wifi, οθονη 2,9 με ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ και υποστηριξη flash videos. Πιο φθηνα βγαινει.

Θα μου πεις το SYmbian παει για καταργηση... Θα σου απαντησω οτι και παλι υπαρχει τεραστια βαση προγραμματων και να μη τα θες ολα δικα σου. :P

Νταξει καλη τιμουλα ειναι, αλλα μεχρι εκει. Και αγγλικο κιολας... (ελεος με τα "σπασιματα").

Φιλαρακι.. ΕΛΕΩΣ τι σχεση εχει το ANDROID με ενα symbian ????

Ουτος η αλλος θα το σπασεις (ειτε ειναι iphone ειτε ειναι android) για να δουλευει ολα τα προγραμματα.. αν λες ελεος με τα σπασηματα.. οντος παρε κανα NOKIA!!!!

---------- Προσθήκη στις 18:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:39 ----------

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=O6Ffa5y5Iio[/ame]

vs

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=VIqXP55jzpU[/ame]

Τι λες τωρα???

Παιδια αν μιλατε για symbian.. κ το λετε σοβαρα.. εδω μιλαμε για το φτινοτερο ANDROID!!!

Symbian 1st version< Symbian2&3 <windows mobile<Android<Iphone

• Moderators

Δυστυχως δεν θα εχω την τιμη να αντιπαρατεθω μαζι σου.

Με το "ψευτο Symbian" (κατ εσε), εγω και doc και pdf διαβαζω, και mp3 και divx παιζω, και msn μπαινω και internet και youtube και σε αναλυση 360x640 και οχι 320X240 (ελεος πριν 4 χρονια ειχα αυτη την αναλυση στο κινητο μου!)

Τωρα αν πιστευεις οτι ειναι "καλυτερο" και οτι το Nokia ειναι "μουφα", οκ... Παρε LG :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...