Προς το περιεχόμενο

Παρήγγειλα τα parts και μου ήρθε το pc στημένο...

Nightstalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον δεν δηλώθηκε κάπου στις παρατηρήσεις ότι χρειάζονται ξεχωριστά τα parts, το λογικό είναι να έρθει συναρμολογημένος ο υπολογιστής. Αυτή είναι η πάγια πολιτική τους και πολύ καλά κάνουν, γιατί για κάθε 1 που έχει όρεξη να στήνει μόνος του, υπάρχουν 10.000 που δεν θέλουν καν να ασχοληθούν.

Δεν κατάλαβα από που κι ως που ο χαρακτηρισμός τυρέμποροι και άλλα παρεμφερή..

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εφόσον δεν δηλώθηκε κάπου στις παρατηρήσεις ότι χρειάζονται ξεχωριστά τα parts, το λογικό είναι να έρθει συναρμολογημένος ο υπολογιστής. Αυτή είναι η πάγια πολιτική τους και πολύ καλά κάνουν, γιατί για κάθε 1 που έχει όρεξη να στήνει μόνος του, υπάρχουν 10.000 που δεν θέλουν καν να ασχοληθούν.

Δεν κατάλαβα από που κι ως που ο χαρακτηρισμός τυρέμποροι και άλλα παρεμφερή..

Κατ' αρχάς ο topicstarter είπε ότι το δήλωσε στις παρατηρήσεις ότι δεν θέλει στήσιμο.

Σωστά και καλά κάνουν και το στήνουν, σε αυτούς που δεν το αναφέρουν, διότι πολλοί είναι άσχετοι (η πλειοψηφία) και αδαείς ώς προς την χρησιμότητα ή μή υπαρξης των κουτιών. Όμως τι το δύσκολο να βάλουν τα κουτιά καθενός part σε ξεχωριστή σακούλα / δέμα? Εδώ είναι το μέγα λάθος φίλε μου.

Ακόμα και το e-shop, που το κράζουμε και σωστά μάλιστα, αυτό το εφαρμόζει.... ;)

Δημοσ.
Κατ' αρχάς ο topicstarter είπε ότι το δήλωσε στις παρατηρήσεις ότι δεν θέλει στήσιμο.

Σωστά και καλά κάνουν και το στήνουν, σε αυτούς που δεν το αναφέρουν, διότι πολλοί είναι άσχετοι (η πλειοψηφία) και αδαείς ώς προς την χρησιμότητα ή μή υπαρξης των κουτιών. Όμως τι το δύσκολο να βάλουν τα κουτιά καθενός part σε ξεχωριστή σακούλα / δέμα? Εδώ είναι το μέγα λάθος φίλε μου.

Ακόμα και το e-shop, που το κράζουμε και σωστά μάλιστα, αυτό το εφαρμόζει.... ;)

οχι. είπα οτι δεν ζήτησα στησιμο, δεν εγραψα τπτ στις παρατηρήσεις

ομως πες μου, παλεύεται η παραπάνω κατάσταση? :rolleyes:

Δημοσ.
οχι. είπα οτι δεν ζήτησα στησιμο, δεν εγραψα τπτ στις παρατηρήσεις

ομως πες μου, παλεύεται η παραπάνω κατάσταση? :rolleyes:

my fault then.

Έπρεπε να το αναφέρεις.

Πάς απο κεί και τα ζητάς αλλά θα σου πούν τη γνωστή καραμέλα περί πολιτικής τους, το ξέρω γιατι έστειλα τον ξάδερφο μου (το παρέλαβε απο τοπικο καταστημα και όχι σπίτι). Άλλωστε τα κουτιά αν υπάρχουν θα υπάρχουν στα κεντρικά όπου στήθηκε....

Δημοσ.

εγω να σου πω την αληθεια θα εκανα παραγγελια ολο το hardware θα μου ερχοταν και μετα θα επαιρνα το κουτακι!ή αντιστοιχα θα εκανα παραγγελια το υλικο και το κουτακι , θα ερχοντουσαν και μετα θα επαιρνα την μητρικη!

και οντως με αλλο μερακι θα φτιαξεις εσυ το κουτακι σου και αλλιως θα το φτιαξουν αυτοι που θελουν να το ξεπεταξουν για να ετοιμασουν την επομενη παραγγελια!

Με "γειες" παντως το καινουριο συστημα :-)

Δημοσ.
Δεν ειναι τόσο εύκολο, το κοντινότερο πλαίσιο είναι 90 km...

Τοτε λοιπόν όπως είπε και ο Dropsreef καλορίζικο το εργαλείο και μη χαλιέσαι. Αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις.

next time. :-)

Δημοσ.

Thanks παίδες αν και δεν παίζει να μείνει στο παραπάνω χάλι το κουτί, όταν έρθει η ψύκτρα θα πέσει λύσιμο και ξαναφτιάξιμο. Όχι τπτ άλλο αλλά θέλω να βάλω και αλλους 4 σκληρούς μέσα και έτσι όπως έχουν τα καλώδια χάνεται η μπάλα....

Δημοσ.

Ηθικό δίδαγμα, αν θες να παραγγείλεις από Internet για να κερδίσεις το Web offer παίρνεις τα πάντα εκτός από το Case και είτε πας και το παίρνεις από εκεί μόνος, είτε παραγγέλλεις την επόμενη μέρα το Case

Δημοσ.
Ειμαι ο μονος που δε καταλαβαινει τι το "τραγικο" συμβαινει με τα καλωδια?

το συγκεκριμένο κουτι το πήρα εκτός απο την εξωτερική εμφάνιση και για το πολύ καλό cable management που έχει, και σκοπος ειναι να αξιοποιείς ότι έχεις.

Όταν τα καλωδια μπορούν να περασουν πισω απο την βαση της μητρικης και να μην φαινεται τπτ, γιατι να τα έχεις χύμα μπροστά?

Και το βασικότερο, χάνεις και το καλο airflow με τα 3 fans του.

---------- Προσθήκη στις 13:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:15 ----------

LoL!

Προσπάθησα να ανεβάσω το dvd-rw μια θεση πανω και παρατήρησα οτι το έχουν βιδώσει. Σε tool-free case.... :confused:

εχουν βάλει τον SSD μπροστά από το 140αρι fan και τον κανονικό σκληρό πιο κάτω από το επίπεδο του fan... :shock:

ΟΤΙ-ΝΑ-ΝΑΙ....... :mad:

Δημοσ.

Να κανω μια χαζη ερωτηση μιας και βλεπω οτι πολλοι επικροτουν την κινηση του Plaisiou

Αν,λεμε αν! εγω εκανα την παραγγελια μου για το 2ο PC μου ή για καποιον φιλο θελωντας να κρατησω εγω το κουτι και να δωσω τα parts με τα κουτια τους και την αντιστοιχη εγγυηση τους στον φιλο μου ή να στεγασω τα Parts που παρηγγειλα σε ενα αλλο κουτι δεν το σκεφτηκε αυτο το Πλαισιο;

Κατι ακομα οταν παραγγελνεις κατι απο το Πλαισιο δεν εχει επιλογη σαν του Eshop επιθυμω συναρμολογηση 2-3 εργασιμες ή δεν επιθυμω;

Δεν ψηνομαι να γινω μελος του Πλαισιου για να το δοκιμασω.. Sorry...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι αντί να πάρεις 1 τηλέφωνο να κάνεις τα παράπονα σου στο Πλαίσιο και να συνενοηθείς πρώτα τι και πως θα στο αλλάξουν, κάθεσαι εδώ μέσα και γκρινιάζεις χάνοντας χρόνο.

Ναι, έκαναν λάθος. Τραγικό; Όχι δα. Έχεις πρόβλημα; Ναι.

Πάρε 1 τηλέφωνο και μίλησε τους! Μη πνίγεσαι σε 1 κουταλιά νερό! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...