Προς το περιεχόμενο

Παρήγγειλα τα parts και μου ήρθε το pc στημένο...

Nightstalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

... χωρίς να το ζητήσω εννοείται, και με χάλια cable management!

Από πλαίσιο έγινε η παραγγελία παραπιπτόντως, μου κοτσάρανε και το σηματάκι Turbo-seX πρώτη μούρη μπροστά στο κατα τ'άλλα πανέμορφο case, και βάλανε τα manuals, cd's, καλώδια, κτλ σε ένα πλαστικό φάκελο.

Η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα εν μέρει γιατί:

1) τα καλώδια αντι να τα περάσουν από πίσω από το κουτί να μην φαίνονται, τα έχουν όλα μπροστά και απλά τα έχουν πιάσει με αυτά τα πλαστικά "σφιχτηράκια"

2) περιμένω να μου έρθει από Αγγλία η Hyper 212 Plus σε 2-3 μέρες

οπότε πρέπει να το λύσω και να το ξαναφτιάξω πάλι.... :mad: :mad::mad:

3) περίμενα πως και πως να φτιάξω για πρώτη φορά μόνος μου pc ... :-(

και τέλος ποιός μου λέει ότι τα parts που βάλανε μέσα δεν είναι bulk κομάτια (CPU & SSD συγκεκριμένα), ή refurbished (κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, κτλ)...

Τι μπορώ να κάνω παίδες??

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εμένα μου είχαν κάνει το ίδιο πριν από 2 χρόνια. Περίμενα μια ντουζίνα κουτιά και τελικά μου ήρθε ένα ενώ τους είχα δηλώσει κατηγορηματικά στις σημειώσεις της παραγγελίας ότι τα θέλω ως parts και όχι να μου το στήσουν. Αρνήθηκα να το παραλάβω, μίλησα την ίδια ακριβώς στιγμή με κάποιον υπεύθυνο που κάλεσαν οι άνθρωποι που έφεραν την παραγγελία και το θέμα λύθηκε. Επεστράφη το κουτί και η παραγγελία μου εκτελέστηκε εκ νέου όπως ακριβώς επιθυμούσα.

Αλήθεια εσύ γιατί δέχτηκες να το παραλάβεις εφόσον στο έφεραν στημένο :confused:?

Δημοσ.

Δεν μου πέρασε από το μυαλό κάν ότι θα το έστηναν, αφού δεν το ζήτησα κιόλας, και όπως έφερε τα κουτιά ο courier τα πήρα... :|

---------- Προσθήκη στις 12:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:05 ----------

ξενερωμα στειλτο πισω , αληθεια αυτη τη ψυκτρα γιατι τι πηρες απο αγγλια και τι το ιδιαιτερο εχει? κοιτα εδω

http://www.madshrimps.be/vbulletin/f22/s1366-core-i7-cpu-cooler-roundup-62273/

i5 είναι η CPU που έβαλα

Δημοσ.
... χωρίς να το ζητήσω εννοείται, και με χάλια cable management!

Από πλαίσιο έγινε η παραγγελία παραπιπτόντως, μου κοτσάρανε και το σηματάκι Turbo-seX πρώτη μούρη μπροστά στο κατα τ'άλλα πανέμορφο case, και βάλανε τα manuals, cd's, καλώδια, κτλ σε ένα πλαστικό φάκελο.

Η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα εν μέρει γιατί:

1) τα καλώδια αντι να τα περάσουν από πίσω από το κουτί να μην φαίνονται, τα έχουν όλα μπροστά και απλά τα έχουν πιάσει με αυτά τα πλαστικά "σφιχτηράκια"

2) περιμένω να μου έρθει από Αγγλία η Hyper 212 Plus σε 2-3 μέρες

οπότε πρέπει να το λύσω και να το ξαναφτιάξω πάλι.... :mad: :mad::mad:

3) περίμενα πως και πως να φτιάξω για πρώτη φορά μόνος μου pc ... :-(

και τέλος ποιός μου λέει ότι τα parts που βάλανε μέσα δεν είναι bulk κομάτια (CPU & SSD συγκεκριμένα), ή refurbished (κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, κτλ)...

Τι μπορώ να κάνω παίδες??

ερώτηση η παραγγελία έγινε ονλάιν αν ναι τότε δεν διαβάζουν τις παρατηρήσεις να το ξέρεις μόνο αν πας μαγαζί και τα πάρεις σε σακούλες .

εκτός αυτού όταν συνδέεις ένα μηχάνημα μόνος σου χάνεις από τη γενική εγγύηση για το σύνολο

Δημοσ.
ερώτηση η παραγγελία έγινε ονλάιν αν ναι τότε δεν διαβάζουν τις παρατηρήσεις να το ξέρεις μόνο αν πας μαγαζί και τα πάρεις σε σακούλες .

εκτός αυτού όταν συνδέεις ένα μηχάνημα μόνος σου χάνεις από τη γενική εγγύηση για το σύνολο

ναι online εγινε η παραγγελία και πληρωμή με πιστωτική (αν αυτό παίζει κανα ρόλο), αλλά έγινε παραγγελία σε ξεχωριστά parts στο καλάθι μου και δεν έγραψα τπτ στις παρατηρήσεις.

πόσο είναι η γενική εγγύηση που λές??

Δημοσ.

Δε λυνεις ενα pc για να βαλεις μια ψυκτρα...

Αυτη η πολιτικη ακολουθειται απ το καταστημα ως παροχη προς τους αδαης κυριως πελατες του (που ειναι κ συντριπτικη πλειοψηφια) και αποφευγει προβληματα που μπορει να προκυψουν οταν ενας ασχετος προσπαθει να στησει ενα pc (Ξερω παραδειγμα που δεν ειχε συνδεσει ο αλλος το fan για την cpu και πηγε το μηχανημα πισω λεγοντας οτι ειναι χαλασμενο....)

Δεν υπαρχει "γενικη εγγυηση" ....

Δημοσ.

Ελα ρε παιδια μην υπερβάλετε.. δεν μπορω να τα ακουω αυτα.. Οι 9 στους 10 που κανουν τις παραγγελίες online προτιμάνε να ειναι στημένο, όπως ακριβώς στο έφερε το Πλαίσιο. Μην κοιτάτε που εμείς θέλουμε να το στησουμε μονοι μας για τους δικούς μας λογους.

Συμφωνω μαζι σου οτι τα προτημας ενα ενα τα κομματια με τις κουτες τους, οπότε θα μπορούσες απλά να τους το δωσεις πίσω η να το πας σε καποιο καταστημα για να σου δωσουν τα κουτια. Ταλαιπωρεια αλλα θα εκανς τη δουλειά σου!

Αλλα γενικα δεν τους κατηγορω.. εχω γλιτωσει ήδη 3 φορές στησιμο pc φίλων μου και απλά εχω παει και τους εχω βαλει τα windows και σε 1 ωρα ειχα φύγει! :-D

Δημοσ.
Δε λυνεις ενα pc για να βαλεις μια ψυκτρα...

Αυτη η πολιτικη ακολουθειται απ το καταστημα ως παροχη προς τους αδαης κυριως πελατες του (που ειναι κ συντριπτικη πλειοψηφια) και αποφευγει προβληματα που μπορει να προκυψουν οταν ενας ασχετος προσπαθει να στησει ενα pc (Ξερω παραδειγμα που δεν ειχε συνδεσει ο αλλος το fan για την cpu και πηγε το μηχανημα πισω λεγοντας οτι ειναι χαλασμενο....)

Δεν υπαρχει "γενικη εγγυηση" ....

Δεν γίνεται να μπεί αλλίως η συγκεκριμένη, πρέπει να βγεί η μητρική για να βάλεις το backplate

όσο για την γενική πολιτική που λες, το αναφέρει κάπου στους όρους χρήσης και μου ξέφυγε? :rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 12:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:18 ----------

Ελα ρε παιδια μην υπερβάλετε.. δεν μπορω να τα ακουω αυτα.. Οι 9 στους 10 που κανουν τις παραγγελίες online προτιμάνε να ειναι στημένο, όπως ακριβώς στο έφερε το Πλαίσιο. Μην κοιτάτε που εμείς θέλουμε να το στησουμε μονοι μας για τους δικούς μας λογους.

Συμφωνω μαζι σου οτι τα προτημας ενα ενα τα κομματια με τις κουτες τους, οπότε θα μπορούσες απλά να τους το δωσεις πίσω η να το πας σε καποιο καταστημα για να σου δωσουν τα κουτια. Ταλαιπωρεια αλλα θα εκανς τη δουλειά σου!

Αλλα γενικα δεν τους κατηγορω.. εχω γλιτωσει ήδη 3 φορές στησιμο pc φίλων μου και απλά εχω παει και τους εχω βαλει τα windows και σε 1 ωρα ειχα φύγει! :-D

κοιτα, αν ειχαν κανει τουλαχιστον καλή δουλεια, να πω οκ... αν δεις πως είναι τα καλώδια μέσα στο κουτί θα καταλάβεις τι εννοώ...

Δημοσ.

Ευκαιρια λοιπον πριν στησεις για πρωτη σου φορα μηχανημα να λυσεις πρωτα ενα :P.

Οσο για το αν το αναφερει στους όρους χρήσης εχεις απολυτο δικιο...

Δημοσ.

Παιδιά είναι όντως πακέτο για μας που ασχολούμαστε και αλλάζουμε parts συχνά και οπότε θέλουμε τα κουτιά και τα παρελκόμενα. Η αλήθεια είναι ότι όντως αυτή η πολιτική επικρατεί στο Πλαίσιο και το ξέρω και γω απο πρώτο χέρι διότι πρίν κανα δίμηνο έκανα μια παραγγελία για τον ξάδερφό μου και ήρθε στημένο με την πλαστική θήκη με τα βιβλιαράκια και τα cd's. Εννοειται ότι μου έκανε εντύπωση αλλά επειδή με γλύτωσαν απο κόπο και επειδη δεν ήταν δικό μου δεν χαλάστηκα ιδιαίτερα. Όμως αν επρόκειτο για μένα θα έκανα θέμα. Έχω πάρει πολλά parts απο Πλαίσιο αλλά σκέτα parts όχι ετοιμο pc.

Τέλος, αν και δεν το συνιστώ για τους γνωστούς λόγους που ΄χουν χιλιοειπωθεί, στο e-shop που έχω παραγγείλει για μένα παλιότερα και για ένα φίλο πρίν μερικούς μήνες και στις δύο περιπτώσεις το κουτί ήταν στημένο μέσα στην συσκευασία του και υπήρχε επιπλέον μιά μεγάλη σακούλα με όλα τα κουτιά και τα παρελκόμενα καλώδια, βίδες απο τα parts.

Για παράδειγμα το κουτί της μητρικής περιλαμβάνει spare καλώδια sata και ide τα οποία μπορεί να μην χρησιμοποιηθούν όλα, που είναι τα καλώδια οέο? Επισης τα modu τροφοδοτικά το ίδιο μπορεί να περισέψει κάτι που θα σου χρειάστει μελλοντικά, βίδες απο το case κλπ, σπάσιμο λοιπόν.

Να απαιτείτε τα κουτιά λοιπόν πάντα. :-)

Δημοσ.

Για παράδειγμα το κουτί της μητρικής περιλαμβάνει spare καλώδια sata και ide τα οποία μπορεί να μην χρησιμοποιηθούν όλα, που είναι τα καλώδια οέο? Επισης τα modu τροφοδοτικά το ίδιο μπορεί να περισέψει κάτι που θα σου χρειάστει μελλοντικά, βίδες απο το case κλπ, σπάσιμο λοιπόν.

Να απαιτείτε τα κουτιά λοιπόν πάντα. :-)

ευτυχώς τα περισευούμενα καλώδια τα ειχαν στον φακελο, και τα manuals, cd's, κτλ

τα κουτια όμως όχι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...