ghostriders Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 καλημέρα, θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να φτιάξω ένα video tutorial, δηλαδή να μπορώ να τραβάω video αυτά που κάνω στην οθόνη μου καί επίσης μέσα εκεί να εισάγω και κάποια σχόλια έτσι ώστε να εξηγώ κάποια πράγματα παραπάνω και αν γίνεται και ήχο.
ghostriders Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 αν και δε βγάζω και πολύ άκρη θα το ψάξω πιο πολύ. παντως άν δεν έχεις υπόψη σου κάποιο προγραμματάκι δε πειράζει. σ ευχαριστώ για το χρόνο σου να σαι καλα.
damastes Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 2 προτείνουν, το camstudio που είναι δωρεάν και το snagit Που έχει 30 days δοκιμή αλλά μετα θέλει αγορά (εκτός και αν έχεις "Θείο")
ghostriders Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 χα χα χα όχι δεν έχω θείο! επειδή τα είχα δοκιμάσει και τα δύο και δε κατάφερα να κάνω κατι και τελικά νόμιζα ότι δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα, αλλά τωρα θα το ψάξω πιο πολύ. ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τη βοήθειά σου φίλε μου!!
damastes Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 για δοκίμασε και αυτο που είναι δωρεαν Debut-Video-Recording-Software
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.