Hugo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μια βοηθεια γιατι ζαλιζομαι. Πηγα χτες σε εναν φιλο να περασω καποιες ταινιες απο τον εξωτερικο μου στο pc του. ο φιλος ειχε windows Xp. περναμε αυτα που θελουμε, ασφαλη καταργιση ολα καλα. Βαζω σημερα τον εξωτερικο μου στο δικο μου Pc windows 7 και μου βγαζει πρεπει να διαμρφωσετε τον σκληρο για να τον χρησημοποιησεται!!!! (Χωρος Γεματος-Ελευθερος 0GB-0GB) ΤΙ ΚΑΝΩ? δεν με νοιαζει για τις ταινιες τις ξαναβρισκω, κατι φωτογραφιες και εργασιες εχω που θελω. Υπαρχει λυση??
disqualified Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 μαλλον θελει repair το file system του. To εμφανιζει ή το εχει σαν RAW; Τα δεδομενα σου πιστευω οτι ειναι αθικτα και σε καμια περιπτωση μην κανεις format. Υπαρχουν εδω θεματα που μπορουν αν σε βοηθησουν, στα οποια ειχα συμμετοχη και εγω. Πιστευω θα σε βοηθησουν
Hugo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Πο πο φιλε thanks.ψαξε ψαξε κατι πηρε το ματι μου για linux και τον συνδεσα στο ubuntu μου που εχω και τον εβγαλε κανονικα.Θα μου πεις γιατι δεν εψαξες και πριν κανεις το post? εκεινη την στιγμη πιστεψε με ειχα εναν κρυο ιδρωτα για τις εργασιες μου και δεν ειχα το κουραγιο. Thanks σε ολους τους insomniaκιτες
phanispal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Backup asap όταν έχουμε αρχεία που δε θέλουμε να χαθούν.
sarantatessera Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Τι είναι το back up asap και πως το κάνεις γιατί με ενδιαφέρει το θέμα.
jakegate7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 εννοεί να πάρεις αντίγραφο ασφαλείας από τα αρχεία σου γρήγορα!
sarantatessera Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Και όταν έχεις 150GB που δεν θέλεις να χάσεις αλλά δεν έχεις άλλο αποθηκευτικό χώρο, αναγκαστικά πας για δεύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο; Υπάρχει άλλη λύση;
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 150GB εργασίες, πτυχιακές και γενικότερα αρχεία προσωπικά που δεν ξαναβρίσκεις στον αιώνα τον άπαντα, λίγο δύσκολο.. Αν τώρα εννοείς μουσική κλπ., μεταξύ μας, η aDSL σου να είναι καλά.. Αν δε θες δεύτερο εξωτερικό, πας σε δεύτερο εσωτερικό ( που είναι και καλύτερα απ' τον εξωτερικό σε θέματα ασφάλειας ), ή τα μεταφέρεις σε φίλο, δε βλέπω άλλη λύση.
Highlander Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Πο πο φιλε thanks.ψαξε ψαξε κατι πηρε το ματι μου για linux και τον συνδεσα στο ubuntu μου που εχω και τον εβγαλε κανονικα.Θα μου πεις γιατι δεν εψαξες και πριν κανεις το post? εκεινη την στιγμη πιστεψε με ειχα εναν κρυο ιδρωτα για τις εργασιες μου και δεν ειχα το κουραγιο.Thanks σε ολους τους insomniaκιτες Έχετε μια κακή συνήθεια να αφήνετε τις εργασίες/πτυχιακές στην επιφάνεια εργασίας/φορητό δίσκο, πιστεύοντας ότι αυτά δεν χαλάνε ποτέ. Δεν θυμάμαι πόσοι, πραγματικά, έχουν έρθει τρέμοντας μήπως τα έχουν χάσει. Σε κάποιες περιπτώσεις όλα καλά, σε κάποιες άλλες δάκρυ. BACKUP, BACKUP, BACKUP,BACKUP, BACKUP, BACKUP,BACKUP, BACKUP, BACKUP !!! Όσες φορές και να το πω δεν θα αλλάξει κάτι. /Highlander
sarantatessera Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Για να καταλάβω: To backup σημαίνει σε απλά ελληνικά να τα έχεις αποθηκευμένα και κάπου αλλού και όχι μόνο σε ένα σημείο, έτσι;
Sotosgl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Για να καταλάβω: To backup σημαίνει σε απλά ελληνικά να τα έχεις αποθηκευμένα και κάπου αλλού και όχι μόνο σε ένα σημείο, έτσι; Αντιγραφο ασφαλειας ειναι το Back Up ASAP ειναι As Soon As Possible -----> το συντομοτερο δυνατον Insomnia ---> Αυπνια (εξου και ο τυπαρας με τις πυτζαμες εκει πανω δεξια) κλπ κλπ Κλπ
sarantatessera Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 thanks! Το asap πρώτη φορά το συναντώ, έχω μείνει στο lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.