free-s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Kαλημέρα! Στον πύργο του σπιτιου , το διακοπτάκι power on-off ψιλοκολάει και μου σπάει τα νεύρα! Είναι διακόπτης on-off ή μπουτόν? Γιατί σκέφτομαι να το αλάξω βάζοντας ένα άλλο 2 επαφών σε άλλη θέση. Και μία δεύτερη σκέψη είναι να αλάξω τα καλώδια με το reset και να κάνω το reset power!!
Themos3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο που ξερω οτι κανει ειναι οτι βραχυκυκλωνει τα 2 pinakia της mobo που αντιστοιχουν στο pwr.Πιστευω οτι και με διακοπτη on/off κανεις την δουλεια σου.Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι μπορεις να το αλλαξεις με το reset.
free-s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο που ξερω οτι κανει ειναι οτι βραχυκυκλωνει τα 2 pinakia της mobo που αντιστοιχουν στο pwr.Πιστευω οτι και με διακοπτη on/off κανεις την δουλεια σου.Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι μπορεις να το αλλαξεις με το reset. Μμμ! αν αλάζει με το reset τότε είναι μπουτόν! Ευχαριστώ.
Themos3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Για να καταλαβεις να μια εμπορικη λυση (πανακριβη φυσικα απ την στιγμη που μπορεις να κανεις modda μονος σου) link
free-s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Για να καταλαβεις να μια εμπορικη λυση (πανακριβη φυσικα απ την στιγμη που μπορεις να κανεις modda μονος σου)link Ωραία λύση κι αυτή!!! Σας ευχαριστώ παιδιά.
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 εγω (αν ήμουν καμια 10 χρονια νεοτερος-με την αντιστοιχη τρελα) θα εβαζα κατι τέτοιο http://www.shopresponse.com/pivot_illumi_engine_start_button_red.jpg Όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μ'αρεσει!
moldovan20 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 εγω (αν ήμουν καμια 10 χρονια νεοτερος-με την αντιστοιχη τρελα) θα εβαζα κατι τέτοιο http://www.shopresponse.com/pivot_illumi_engine_start_button_red.jpg Όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μ'αρεσει! Δηλαδή 21 χρονό είσαι παππούς για τέτοια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.