Erwdios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Περνάω στο δια ταύτα asap: Έχω έναν 750gb Lacie με σύνδεση Firewire, eSata και φυσικά USB. Ο σκληρός έχει δοκιμαστεί σε άλλο PC, όπου και αποδίδει άριστα, τόσο σε firewire σύνδεση, όσο και σε Sata. Μόλις όμως τον συνδέσω στο σύστημα της υπογραφής μου παίρνει κάτι τρελές ανάποδες και μου εμφανίζει κάτι τρελούς χρόνους, π.χ. για αρχείο 7 gb 25 λεπτά με σύνδεση firewire. Τον έχω δοκιμάσει σε Vista και Windows 7, με τα ίδια αποτελέσματα. Φταίει ο σκληρός ή μήπως είναι θέμα της mobo το αργό transfer rate στο συγκεκριμένο PC?
Erwdios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ok mr post collector. Φαντάζομαι και το Mass Effect 2 σε linux το έπαιξες... Κάτι επί του θέματος ή θα το γεμίσουμε αρλούμπες κι αυτό?
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Έχω τον ίδιο ακριβώς δίσκο. Σε σύνδεση e-sata είναι πολύ γρήγορος. Τον δοκίμασες στο σύστημα της υπογραφής σου μόνο με firewire? Σου κάνει και τα ίδια σε e-sata? Έκανες Update στους drivers της mobo για την firewire?
Erwdios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Έχω τον ίδιο ακριβώς δίσκο. Σε σύνδεση e-sata είναι πολύ γρήγορος. Τον δοκίμασες στο σύστημα της υπογραφής σου μόνο με firewire? Σου κάνει και τα ίδια σε e-sata? Έκανες Update στους drivers της mobo για την firewire? Τον δοκίμασα με Usb που τρέχει πολύ καλά, αλλά το firewire prαγματικά σέρνεται. Ίσως η λύση να είναι όντως η αναβάθμιση των drivers της mobo για firewire, θα ψαχτώ για drivers και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ. Παραδόξως, στο PC της υπογραφής μου, δεν έχω βρει έξοδο eSata, ενώ στα specs της mobo, αναφέρεται ότι: Four sets of external SATA ports based on the Serial ATA 3Gb/s storage specification allow effortless sharing and transfer of entertainment content and digital media on external devices. Θα τον ψαχουλέψω λίγο περισσότερο αύριο που θα έχω χρόνο, γιατί νομίζω ότι είχα βρεί έξοδο esata, τον είχα συνδέσει και δεν τον έβλεπε καν. Θέλουμε και drivers για esata σε αυτή την περίπτωση?
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Θέλουμε και drivers για esata σε αυτή την περίπτωση? Nαι. Μπες καλύτερα στο site της Gigabyte και δες ποιοι drivers είναι διαθέσιμοι. Ανανεώνονται σχετικά συχνά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.