Προς το περιεχόμενο

The Boondock Saints 2 - All Saints Day

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα ένα θέμα ανοιγμένο αλλά δεν βρήκα και μου έκανε εντύπωση.

Οι Boondock saints επιστρέφουνε ... Μετά τα γεγονότα πριν 8 χρόνια ,και αφού έχουνε καταφύγει στην Ιρλανδία, τους παγιδεύουνε με φόνο. επιστρέφουνε στην Αμερική , για να διελευκανουνε και να καθαρίσουνε το όνομά τους......

Υπογράφει ο Troy Duffy.

Το cast φοβερό....Οι κλασικοι τρελοΙρλανδοί , με το χάρισμα του να επικοινωνούνε με τον Θεό με τον δικό τους τρόπο ..

Peter Fonda : aper;igraptuous

Julie Benz : Απλά ...τα σπάει η γυναίκα.

Willem Dafoe : Παραγωγός του Sequel.....

Billy Connely : Φοβερός

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

the_boondock_saints_3.jpg

Επέστρεψε με περισσότερη δράση , πολύ καλύτερο σενάριο , σκηνές που περιγράφουνε το killing spree με περισσότερο Ambient , και ένα τέλος απροσδόκητο....

13008510_the_boondock_saints_ii_all_saints_day_XL.jpg

Της δίνω ένα 8,5/10 και αυτό γιατί είμαι αυστηρός σινεφίλ , και περιμένω και το blu-ray για να πώ μια πιο ασφαλή γνώμη. Την προτείνω με ενθουσιασμό σε όσυς είναι λάτρεις....

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, ο Dafoe δεν παίζει πια τον gay πράκτορα του FBI; Κρίμα, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ευχάριστη η επιστροφή των Saints, ευχάριστη και η επιστροφή του πατέρα τους. Είχα λατρέψει την πρώτη (την έχω σε μεταλλικό box, συλλεκτική έκδοση), στα υπ' όψιν!

Thanks for the info. ;)

Δημοσ.
Αν κατάλαβα καλά, ο Dafoe δεν παίζει πια τον gay πράκτορα του FBI; Κρίμα, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

μην ορκίζεσαι ....να μην στο χαλάσω.....

O Dafoe τα έσπασε στο πρώτο ως gay που μισει τους gay...Ατακες :

- I just wanted to cuttle

- Cuttle? What a fag......

:-D:-D

Και εδώ η τρελή σκηνή με το σκοινί :

Δημοσ.

Ο Dafoe ειναι θεος, και η πρωτη ταινια ηταν πραγματικα καλη. Δεν ξερω γιατι, αλλα δεν νομιζω οτι θα την φτασει η δευτερη

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο το trailer, την έχουν κάνει αρκετά "μοντέρνα" την ταινία και παίζει να μην δείχνει τόσο καλά όσο η πρώτη...

Δημοσ.

οχι , εγγυώμαι......είναι εξίσου δυνατή όσο η πρώτη , και ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα αποτο παρελθον ( πως ξεκίνησε η φάση).

Γνώμες φυσικα , αλλάεγώ την γουσταρα πολύ...Δεν ήτανε "γερασμένη" , απλά είναι version 2010. Μην ξεχνάτε ότι η πρώτη , βγήκε το 99 , και για τότε , τα έσπαγε άσχημα!

Καμία σχέση , κατ'εμε , με Αμερικανιές........τρομερές σκηνές!

Και όταν υπογράφει Dafoe και Troy Duffy , μην περιμένετε μούφα!Και η Julie Benz εξίσου καλή με τον Dafoe , θα έλεγα μια πολύ δυνατή μαθήτρια!!!

Μικρο Spoiler : Θα υπάρξει και τρίτη.......τουλάχιστον έτσι κατάλαβα απο την ροή της ιστορίας!

Δημοσ.

Καμια σχέση η πρωτη με την δευτερη...Το μοναδικό ενδιαφέρον σημειο της δεύτερης ηταν προς το τέλος και το τέλος.

Αλήθεια ο φλανερυ γιατί ειναι λες και τον τσίμπησε ενα σμήνος απο σφηκομέλισσες;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
απορώ γιατί δεν σας άρεσε....ήτανε εξίσου δυνατή με την πρώτη......

μόνο ο ksaplostra την έχει δει αν δεν κάνω λάθος, οι άλλοι λέμε απόψεις για το trailer μιας και δεν νομίζω ότι έχει προβληθεί η ταινία στην Ελλάδα.

Προσωπικά όταν άνοιξες το topic την θυμήθηκα και τώρα πρόσεξα ότι έχει βγει εδώ και καιρό, όπως και το bluray :P

Δημοσ.

Βλεπεται πολυ ευχαριστα η ταινια. Ειχα να δω καιρο περιπετεια με εξυπνες ατακες. Ο μεξικανος χαρακτηρας ηταν λιγο μπερδεμενος γενικα στο σεναριο, δεν με εντυπωσιασε, εκτος απο καποιες εξαιρεσεις.

ατακα of the year

μας γαμ... απο κωλο και σκουπισαν τα που... τους στις κουρτινες των γιαγιαδων μας

:lol:

το χω σε μπλουζακι στα αγγλικα μερικα χρονια τωρα. Αλλο να το ακους στην ταινια ομως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...