andybgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας, έχω ένα HP DV6600 το οποίο φοράει ένα TS-L632 DVD-RW. Μετά απο κανένα χρόνο περίπου το ΤS-L632 παρουσίασε πρόβλημα. Το έχω αφαιρέσει απο το laptop και θέλω να το εγκαταστήσω με ένα καινούργιο DVD-RW. Στην ετικέτα του DVD-RW, εκεί που γράφει Model TS-L632 με προβληματίζει ότι έχει σχεδόν κολλητά και το Hewlett-Packard Company, δηλαδή σαν να δηλώνει ότι είναι συμβατό μόνο με TS-L632. Πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι το HP DV6600 είναι συμβατό και με άλλες μάρκες DVD-RW? πχ βρήκα ένα Toshiba TS-L632, πως ξέρω ότι αυτό είναι συμβατό με το HP?
basilis5 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι εφοσον η συνδεσμολογια ειναι ιδια τοτε ο μοναδικος περιορισμος σου ειναι αν κουμπωνει σωστα ως προς τις διαστασεις. αλλα σε ενα lenovo που ετυχε να ασχοληθω, το κουμπωμα του dvdr στην μητρικη ηταν μια customia της εταιριας και οχι απλα ide-sata. με μια ενωση ειχε data+τροφοδοσια. βεβαια στο εν λογω λαπτοπ μπορεις να αφαιρεσεις το dvdr και να αγορασεις ενα ειδικο frame που παιρνει πανω 2ο σκληρο.οποτε ισως γι αυτο να χε τετοια customia. αν εχεις την δυνατοτητα να το διασταυρωσεις θα ταν καλα
o_magazatoras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Για συμβατότητα Wireless σε HP έχω ακούσει,αλλά για DVD-RW,όχι. Προχώρα ανενόχλητος,βάλ' το στη θέση του άλλου κοιτώντας τις ψιλολαμαρινίτσες+ μικροβιδούλες που το κρατάνε.
andybgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 έγινε, ευχαριστώ. θα ενημερώσω μόλις γίνει η εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.