Anti-WQZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σας ακόμη μια φορα το θέμα που ανοίξα αυτό το topic βασικά ας το πούμε σαν απορία και διάθεση απέναντι στο αντικείμενο αυτό που θέλω να κάνω..Έχουμε παρατηρήσει πολλές φορες όπως ψάχνουμε στον φιλαράκο μας το google βγαίνουν με ένα keywords που δίνουμε πρώτο το site που ενδιαφερόμαστε + από κάτω επιπλέον κάποια links που ανιχνεύονται μέσα στην ιστοσελίδα αυτήν , έτσι λοιπόν το ερώτημα μου πάνω σε αυτό είναι πως δημουργούνται αυτά η λογικά πως λέγονται αυτά γιατί ενδιαφέρομαι σε μια ιστοσελίδα που έχω να το κάνω λέτε να γίνετε μέσω Google AdWords αυτό η είναι κάτι διαφορετικό με άλλη ονομασία? Ορίστε μια photo με το τι ακριβώς σας λέω πήραμε ως παράδειγμα το Insomnia.gr
isay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό εμφανίζεται αυτόματα σε sites που έχουν μεγάλη ζήτηση (στο google) και επισκεψιμότητα. Εννοείται ότι υπάρχει πάντα η εναλλακτική μέθοδος του "πληρώνω" στη google.
alexandr0s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχει σχέση το Adwords με αυτά. Και όντος είναι συνήθως για site με μεγάλη επισκεψιμότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.