nurse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει κάποιο free πρόγραμμα για την αντικατάσταση του Nero Recode; Δοκίμασα κάποια δωρεάν προγράμματα εγγραφής DVD αλλά δυστυχώς δεν τα παίζει το επιτραπέζιο dvd μου. Τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ
tolis_01 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Θέλεις να κάνεις από avi σε dvd; Το dvd flick ίσως σου κάνει ( http://www.dvdflick.net/ ).
nurse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Όχι, το ξέρω το dvd flick (καταπληκτικό και αυτοματοποιημένο). Δεν μιλάω μόνο για αρχεία avi
parsifal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
parsifal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μιλάω μόνο για αρχεία avi http://www.dvdflick.net/features.php, βλ. Supported container formats
parsifal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Με λίγη προεργασία, και αυτό γίνεται. Αλλά γιατί χρειάζεσαι μετατροπή από DVD σε...DVD; Για να χωρέσεις Dual Layer ταινίες σε Single Layer δισκάκια; Ή υπάρχει άλλος λόγος;
nurse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Θέλω να συρρικνώσω μεγάλες ταινίες σε ένα δισκάκι. (διακοπών και περιηγήσεων διπλής επίστρωσης) Παλιότερα αυτό το έκανα με το nero recode αλλά έχω πολύ καιρό να κάνω κάτι τέτοιο και πλέων το nero δεν υπάρχει στον υπολογιστή μου. Επιπρόσθετα διαπίστωσα ότι το free καφτίρι που έχω κάνει την εγγραφή αλλά δεν αναπαράγεται από το επιτραπέζιο dvd player το δισκάκι. Προσπαθώ να κατανοήσω το IMG BURN (που διάβασα στο forum) αλλά ... μου είναι λίγο δύσκολο - δεν ξέρω τι ρυθμίσεις να κάνω. Νομίζω ότι άνοιξα πολλά θέματα... Περίμενα ότι το DVD flik θα το έκανε, αλλά..
nurse Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δες το DVD Shrink. Υπάρχει ακόμη; Ο δημιουργός του είναι αυτός που πλέων είναι στην ομάδα ανάπτυξης του nero recode... Ελπίζω να τρέχει σε 7 64bit ---------- Προσθήκη στις 00:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:10 ---------- Τελικά τρέχει. Δεν το είχα δοκιμάσει λόγο της παλαιότητάς του. Ευχαριστώ Parsifal Απορώ πάντως που το DVD flik δεν το υποστηρίζει. (μου το είχες προτείνει ανεπιφύλακτα πριν κανένα χρόνο και πραγματικά μου έλυσε τα χέρια) (μερικές φορές δεν συγχρονίζει καλά ήχο και εικόνα, αλλά μάλλον θα πρέπει να ανοίξω νέο τοπικ για αυτό το θέμα).
parsifal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Όπως προανέφερα, με λίγη προεργασία και με το DVD Flick γίνεται δουλειά. Η προεργασία μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους και προγράμματα. Εγώ θα το έκανα περνώντας τα VOB από το DGIndex για δημιουργία .d2v project, το οποίο μπορεί να φορτωθεί μέσα σε ένα Avisynth file. Το DVD Flick υποστηρίζει Avisynth input, όπως επισημαίνεται στο link που έδωσα στο #5.
nurse Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Το κατέβασα (DGIndex) αλλά μου φαίνεται λίγο πολύπλοκο σε σχέση με το dvd shrink. Ίσως θα χρειαστεί να διαβάσω κάποιο οδηγό, γιατί όλο βγάζει αρχεία τύπου AC3 που δεν τα αναγνωρίζει το dvd flik... προφανώς κάτι κάνω λάθος Θα επανέλθω όταν το παλιό και εύχρηστο shrink δεν με καλύπτει. Πάντως ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου Parsifal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.