stefanos2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους... Θα παρακαλούσα να μου πεί κάποιος ποιές είναι οι ρυθμίσεις στο Thunderbird 3 για Hotmail.. Διότι ενώ λαμβάνω κανονικά τα εισερχόμενα δεν μπορώ να απαντήσω..έχω δοκιμάσει τα πάντα απο σχετικά θέματα και δεν γίνεται κάτι... Πρόκειτε για επαγγελματική χρήση και δυστυχώς είναι κάτι που επείγη.. Ευχαριστώ... (Για τα εισερχόμενα χρησιμοποιώ τα εξής : Όνομα διακομιστή : pop3.live.com port : 995 Ασφάλεια σύνδεσης : SSL/TLS)
Sir Pretender Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε στον διακομιστή εξερχομένων να βάλεις τον διακομιστή του provider σου με τον κωδικό που χρησιμοποιείς για να συνδέεσαι στο internet.
guido Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Κανονικά στα βρίσκει αυτόματα και δουλεύει και μια χαρά. τώρα αν δεν είσαι στο σπίτι και είσαι πίσω από κανα proxie κτλ δεν ξέρω
stefanos2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε στον διακομιστή εξερχομένων να βάλεις τον διακομιστή του provider σου με τον κωδικό που χρησιμοποιείς για να συνδέεσαι στο internet. Τι εννοείς του provider μου? ---------- Προσθήκη στις 16:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:51 ---------- Δοκίμασε στον διακομιστή εξερχομένων να βάλεις τον διακομιστή του provider σου με τον κωδικό που χρησιμοποιείς για να συνδέεσαι στο internet. Έχω otenet τι πρεπει να βαλω δηλαδη? ---------- Προσθήκη στις 16:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:53 ---------- Κανονικά στα βρίσκει αυτόματα και δουλεύει και μια χαρά. τώρα αν δεν είσαι στο σπίτι και είσαι πίσω από κανα proxie κτλ δεν ξέρω Τις έχω βάλει τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις και ενώ μου τα πρασινίζει συνεχίζει να μην στέλνει...βγάζοντας το παρακάτω μήνυμα
guido Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 δεν σου στέλνει το οποιοδήποτε mail; ή δοκιμάζεις μήπως κάποιο με attachment ή μαζική αποστολή; με άλλο hotmail account έχεις δοκιμάσει; με Outlook express στο ίδιο account στέλνει; δοκίμασε και με κλειστό το firewall ή με την default port 25
stefanos2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 δεν σου στέλνει το οποιοδήποτε mail; ή δοκιμάζεις μήπως κάποιο με attachment ή μαζική αποστολή; με άλλο hotmail account έχεις δοκιμάσει; με Outlook express στο ίδιο account στέλνει; δοκίμασε και με κλειστό το firewall ή με την default port 25 ναι κανενα e-mail..;έχω βάλει smtp.live.com port 587 και 25 starttls και πάλι δεν κάνει τίποτα..
guido Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 εγώ στην θέση σου μάλλον θα έκανα κάνα unistall και θα ξαναπέρναγα από την αρχη ΤΒ και account , και θα δοκίμαζα χωρίς firewall και antivirus .. ..γιατί οι ρυθμίσεις σου είναι οκ (αναλυτικές ρυθμίσεις : http://wiki.answers.com/Q/Can_you_use_Mozilla_Thunderbird_with_your_Hotmail_account ) ,οπότε κάτι άλλο παίζει
empire21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ δεν έκανα καμία ρύθμιση το άφησα να τις κάνει αυτόματα.Έχω όμως μια απορία.Έστειλα ένα mail το οποίο μου το εμφανίζει στα απεσταλμένα του ΤΒ αλλά όταν μπαίνω από το http://www.hotmail.com δεν το βλέπω στα απεσταλμένα.Είναι φυσιολογικό αυτό ή μήπως δεν έχει σταλεί το email;
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τη λύση στην έχει γράψει ο Πρετεντέρης στο #2. Provider είναι ο παροχός που σου δίνει το Internet. Βάλε server εξερχόμενης το mailgate.otenet.gr (χωρίς SSL)
stefanos2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Το πρόβλημα τελικά λύθηκε..για κάποιο λόγο το antivirus (δεν έχω καταλάβει το γιατί ακόμα ) έκανε scan στα εξερχόμενα και μου τα ''έκοβε''..ενώ σε otenet e-mail δεν υπήρχε πρόβλημα στο hotmail μου τα έκοβε.. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις σημαντικές πληροφορίες που μου δώσατε..
empire21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ δεν έκανα καμία ρύθμιση το άφησα να τις κάνει αυτόματα.Έχω όμως μια απορία.Έστειλα ένα mail το οποίο μου το εμφανίζει στα απεσταλμένα του ΤΒ αλλά όταν μπαίνω από το http://www.hotmail.com δεν το βλέπω στα απεσταλμένα.Είναι φυσιολογικό αυτό ή μήπως δεν έχει σταλεί το email; Καμιά ιδέα για το παραπάνω; Με λίγα λόγια τα μηνύματα που στέλνω μέσω του thunderbird είναι φυσιολογικό να μην μεταφέρονται στα απεσταλμένα του λογαριασμού μου στο hotmail.com;
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Καμιά ιδέα για το παραπάνω;Με λίγα λόγια τα μηνύματα που στέλνω μέσω του thunderbird είναι φυσιολογικό να μην μεταφέρονται στα απεσταλμένα του λογαριασμού μου στο hotmail.com; empire αυτό που ζητάς γίνεται με το πρωτόκολλο imap και όχι με το pop3 (που είναι το κλασσικό). Δεν ξέρω αν hotmail υποστηρίζει imap.
empire21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά. Απλά ανησύχησα μήπως τα mail δεν είχαν σταλεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.