mpamphs2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα για καραοκε να αντιγραψω κατι βιτνεακια που εχς κατεβαση.. ξερει κανεις κανενα τετοιο προγραμμα??
rodi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 'Εχω υπόψη μου το Ultra Star Deluxe αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα για να σου πω εντυπώσεις. Αν θυμάμαι καλά είναι freeware και τότε που το κατέβασα για δοκιμή διάβαζα οτι θεωρείται αρκετά καλό.
kotsaris03 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα για καραοκε να αντιγραψω κατι βιτνεακια που εχς κατεβαση.. ξερει κανεις κανενα τετοιο προγραμμα?? Αν κατάλαβα καλά.. http://www.karafun.com/karaokeplayer/
rodi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ωχ, μάλλον εμένα πήγε αλλού το μυαλό μου. Αυτό που έγραψα εγώ είναι παιχνίδι . Μόλις είδα την απάντηση του kotsaris03 το συνειδητοποίησα. Το θέμα είναι στο software άλλωστε, πως μπερδεύτηκα έτσι ...
kotsaris03 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα, για καραοκε, να αντιγραψω κατι βιτνεακια που εχω κατεβαση και γω δεν καταλαβα καλα απο αυτο το τι θελει να πει.. τι εννοει να αντιγραψει?
rodi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως έχει κάποια βιντεοκλιπ που θέλει να χρησιμοποιήσει για καραόκε; Δεν είμαι σίγουρος, πάντως το πρόγραμμα που προτείνεις θα είναι πιο κοντά σε αυτό που ζητάει.
mpamphs2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μαλλον η ερωτηση μου δεν ηταν σωστη....Εχω κατεβασει κατι βιντεακια που παιζουν καραοκε...και θελω να αντιγραψω σε cd για να παιζει σε επιτραπαιζιο καραοκε...Το καραοκε διαβαζει αρχριο CD+G .πως μπορω να κανω το avi σε τετιο αρχειο και να το γραψω???? ευχαριστω
kotsaris03 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 η ερωτηση μου δεν ηταν σωστη Διαβασε αυτο πρωτα.. There seems to be a bit of confusion to what the abbreviation "CDG" actually means. Some search phrases often used to find this site include "download CDG files", "burn CDG files", "create CDG files", etc.. The abbreviation CDG, which is actually a shortened version of CD+G, stands for "Compact Disc plus Graphics" which is the most popular type of karaoke disc. These discs contain standard audio sound tracks that have graphics (images and lyrics) written in the normally unused "subchannel" portion of the tracks. If you would view the contents of a karaoke CDG disc you would find that it contains files of the .cda extension just like any standard audio disc .The.cda extension is actually a shortcut as opposed to an actual file extension. If you play a CDG disc in a standard CD player you will be able to hear the audio. You must have a karaoke (CDG) player in order to display the graphics on a monitor or television screen.. The .cdg file extension is used for a variety of purposes. This leads to the confusion of what a CDG file is. The MP3+G format uses a .cdg extension for the graphic file of the file pair that makes up each MP3+G song track. Some karaoke software applications create BIN files but give them the .cdg extension. These are just a couple examples. The tracks that are ripped from a CDG disc are not CDG files. They are typically ripped to the MP3+G format (compressed format for playing with software players from a hard drive) or BIN files (full sized files used to make copies of CDG discs or to create custom compilation discs). Δεν ξέρω τωρα αν εχουν κανενα μενου τα Cd αλλα μπορεις να το κανεις και μπακαλικα το θεμα με ενα pc και ετοιμα βιντεακια.. imagination:) Edit: με αυτο ανοιγεις τα CDG http://www.powerkaraoke.com/src/prod_siglos-karaoke-player-recorder.php Edit στο Edit: Στα δεξια η σελιδα που παραθετω εχει προγραμμα που φτιαχνεις τα CDG αν ειδα καλα.. good luck:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.