Προς το περιεχόμενο

Αθόρυβοι ανεμιστήρες κουτιού

seric

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά τη βοήθεια σας.

Θέλω να αλλάξω τους δύο ανεμιστήρες των 120mm του κουτιού μου και φυσικά θέλω να μειώσω το θόρυβο.

Έχετε να μου προτείνεται κάτι πολύ αθόρυβο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oτιδηποτε με χαμηλες στροφες 800-1200 θα σε ικανοποιησει...

Εχουνε ανοιχτει πολλα θεματα με την ιδια ερωτηση..

αλλα απο ροη αερα δε λενε και τπτ...

Δεν μπορεις να τα εχεις ολα ρε φιλος...

Αν θες να τα συνδιασεις με καποιο τροπο.

Παρε τους κλασικους scythe με τις 1900 στροφες και βαλτους και ενα fan controller ετσι ωστε να ελεγχεις τις στροφες τους ;)

αλλα απο ροη αερα δε λενε και τπτ...

Σε αυτο το μεγεθος (120) δεν νομιζω.. εαν μιλαγαμε για τους 80ρηδες σιγουρα! την εχω πατησει με 80ρηδες με τους οποιους ειχα πολλυ χαμηλη ροη αερα - ηταν και full tower !:P

Ε,όχι και 20€ για ένα ανεμιστήρι ρε παιδιά.Υπάρχουν ανεμιστήρες της Nexus στα ~7€ που κάνουν εκπληκτική δουλειά σε θέμα cfm και είναι τελείως αθόρυβοι.

Για τελείως αθόρυβος http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Nexus-Fan-120Mm-Real-Silent-22-8Db-D12SL-12-BW.htm

Για έναν καλό "λόγο" απόδοσης-ησυχίας http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Nexus-Fan-120Mm-Pwm-15-5Db-500-2000Rpm-D12SL-12-PWM.htm

εγώ είχα πάρει noctua γιατί δεν υπήρχαν nexus τότε στην ελλάδα

τώρα δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να πάρεις noctua αντί nexus εκτός της διάρκειας ζωής που πρακτικά δεν ξέρω αν πρέπει να μας απασχολεί

αν μπορείς να βρεις nanoxia βέβαια look no further, πρώτη επιλογή ανεξαρτήτως χρημάτων αλλά ούτως ή άλλως είναι φθηνοί σε σχέση με τους noctua

υπόψιν ο θόρυβος μετριέται διαφορετικά από κάθε εταιρία οπότε δεν μπορείς να συγκρίνεις απλά τα db που γράφουν

εγώ είχα πάρει noctua γιατί δεν υπήρχαν nexus τότε στην ελλάδα

τώρα δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να πάρεις noctua αντί nexus εκτός της διάρκειας ζωής που πρακτικά δεν ξέρω αν πρέπει να μας απασχολεί

αν μπορείς να βρεις nanoxia βέβαια look no further, πρώτη επιλογή ανεξαρτήτως χρημάτων αλλά ούτως ή άλλως είναι φθηνοί σε σχέση με τους noctua

υπόψιν ο θόρυβος μετριέται διαφορετικά από κάθε εταιρία οπότε δεν μπορείς να συγκρίνεις απλά τα db που γράφουν

Επιβεβαιώνω και εγώ την αποτελεσματικότητα, τόσο των Nexus D12SL-12 PWM όσο και των Nanoxia FX12+ 1250, οι οποίοι χωρίς να είναι ιδιαίτερα ακριβοί, νομίζω πως έχουν άνω του μέσου όρου απόδοση

Άμα τα noctua δεν ήταν τόσο χείριστα σε looks δεν θα έβαζα τίποτα άλλο, απορώ κιόλας ποιος σκέφτηκε το χρώμα, και μην μου πείτε ότι είναι κάνα super duper υλικό που δεν χωράει βάψιμο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...