fermat Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας παιδιά!Είμαι κάτοχος ενός laptop toshiba satellite A201.To προβλημα που έχω είναι ότι καποιες φορές και στο άσχετο κολλάει είτε ειμαι στην επιφάνεια εργασίας των windows είτε έχω ανοιχτο internet explorer ειτε αν εχω ανοίξει καποιο πρόγραμμα.Μηπως μπορεί να μου πει κάποιος τι ακριβώς μπορεί να φταίει και τι πρέπει να κάνω;Επίσης ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται το format στο laptop μου;Αν ξέρει κάποιος αν με βοηθήσει..
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ποσο καιρο το χρησιμοποιεις?Μια πρωτη υποθεση ειναι πως ανεβαινει η θερμοκρασια του μετα απο καποια ωρα και κλεινει αυτοματα. Δοκιμασε καποιο προγραμμα για να δεις τι θερμοκρασιες εχεις,οπως το το realtemp ή το coretemp.
fermat Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό με τη θερμοκρασία η αλήθεια είναι ότι δε το έχω κοιτάξει.Οχι δε κλείνει μόνο του το laptop.Αυτο που κάνει είναι να παγώνουν όλα ξαφνικά.Δεν ανταποκρίνεται το ποντίκι ας πούμε για παράδειγμα αλλά ούτε και το πληκτρολόγιο.Έτσι αυτο που αναγκάζομαι να κάνω είναι να τον κλείσω μονος μου από το κουμπί του τερματισμού.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασε καποιο απο τα προγραμματα για να δουμε τι παιζει με τις θερμοκρασιες σου.Επισης δοκιμασε καποια εφαρμογη σαν τον process explorer για να δεις αν εκεινη την ωρα που κολλαει,η cpu χρησιμοποιειται ή ειναι σε idle κατασταση
fermat Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ φίλε..δίνω τα στοιχεία της θερμοκρασίας.Αν θέλεις πες μου και εσυ.Καταρχας μου λέει core0:47 βαθμούς,low 43 kai high 58,load 3%.Επισης core1:41 βαθμους με low 38 και high 52 load 14%.Τα core τι είναι;Υποθέτω ο επεξεργαστής που ειναι διπύρηνος;Δινω κ σε συννημενο τη θερμοκρασία κάποια στιγμη.Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.