Προς το περιεχόμενο

δεν ξερω πως να βρω το socket...

titinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από το pc ενός φίλου μάλλον κάηκε μητρική, γιατί χωρις κάρτα γραφικών άλλα και χωρίς μνήμη το μηχάνημα δουλεύει χωρίς να κάνει το χακτιριστικο "μπιμ"..το θέμα όμως είναι ότι δεν ξέρω τη socket είναι και γενικότερα δεν ξέρω πώς να το βρω,άλλα ούτε τι επεξεργαστή φοράει.

τι κάνουμε τώρα..????:fear::fear:

(ειμαι ψηλοασχετουλις τη να κανουμε)

Δημοσ.

Μπορείς να βγάλεις τον επεξεργαστή και αφού καθαρίσεις την πάνω πλευρά απο την πάστα με λίγο οινόπνευμα (αιθανόλη 70% τουλάχιστον) λογικά θα φαίνεται τί επεξεργαστής είναι.

Αλλά αν γνωρίζεις πες αν είναι Intel/AMD και ποια εποχή αγοράστηκε, αυτό ίσως δώσει ένα στοιχείο.

Δημοσ.

είναι intel 2,66 με μνήμη DDR PC 333 512MB.το πότε αγοραστικέ θα σε γελάσω δεν ξέρω καθόλου.δεν ξέρω αν βοήθησα με τα παραπάνω στοιχειά.

Δημοσ.

Μονοπήρυνος intel 2.66GHz μόνο σε 478 socket μου κάνει.

Πάντως λογικά αν βγάλεις τον πεξεργαστή απο το socket, από κάτω αναγράφεται τί socket είναι συνήθως.

Δημοσ.

Ποιός μαγκούφης ανέπτυξε το κούμπωμα των 478, ποια διάνοια... κάθε φορά που έβγαλα ψύχτρα από 478, την έσπασα :-)

Δημοσ.

andreapaog328 να σε φιλήσω αγόρι μου ακριβώς αυτό είναι...!!!!!

το θέμα τώρα είναι που βρίσκουμε τετοιοοοοο :fear::fear::fea:

Δημοσ.
Ποιός μαγκούφης ανέπτυξε το κούμπωμα των 478, ποια διάνοια... κάθε φορά που έβγαλα ψύχτρα από 478, την έσπασα :-)
Ακριβως διάνοια!Πως αλλιώς θα πουλήσουν την πραμάτεια τους;;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...