nick_gr2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ένα φιλαράκι θα πάει να μείνει μόνιμα Κύπρο και θέλει να αγοράσει ένα GPS για εκεί. Μπορεί κάποιος φίλος από Κύπρο ή κάποιος που το έχει ψάξει το θέμα να μου πει ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για Κύπρο με τους πιο ενημερωμένους χάρτες αυτή τη στιγμή? Ευχαριστώ!
nick_gr2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Κανείς? Πρέπει να το αγοράσει μέχρι την Πέμπτη!!
FFighter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Κανείς? Πρέπει να το αγοράσει μέχρι την Πέμπτη!! κατα τη γνωμη μου ο χαρτης της GI για destinator ειναι αρκετος.
nick_gr2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δίνουν μαζί με κανένα μηχάνημα χάρτη Κύπρου ή πρέπει να τον αγοράσει extra? Αν ισχύει το δεύτερο, μπορείς να αγοράσεις σκέτη Κύπρο, ή πρέπει να αγοράσεις ολόκληρη την Ευρώπη?
FFighter Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δίνουν μαζί με κανένα μηχάνημα χάρτη Κύπρου ή πρέπει να τον αγοράσει extra? Αν ισχύει το δεύτερο, μπορείς να αγοράσεις σκέτη Κύπρο, ή πρέπει να αγοράσεις ολόκληρη την Ευρώπη? τα μηχανακια της mls τον εχουν μαζι με τον ελληνικο.
enric Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Κι εγώ τον Destinator έχω, αλλά η Κύπρος είναι ξεχασμένη. Η τελευταία ανανέωση στο χάρτη έχει να γίνει απο το 2007. Το καλό είναι οτι δεν πληρώνεις εξτρά χάρτη γιατί στον δίνει με τον ελληνικό στο πακέτο αγοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.