Προς το περιεχόμενο

WORD->PDF->not Edit from Reader

jpjp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδία!

θέλω να κάνω το εξής. έχω κάνει μία εργασία στο WORD και θέλω να την κυκλοφορήσω απλά θέλω να την κλειδώσω με κάποιον τρόπο.

Σκέφτηκα οτι μπορώ να το περάσω σε PDF αλλά και πάλι είναι πολύ εύκολο κάποιος να το κάνει copy paste (έτσι νομίζω τουλάχιστον).

Τι μπορώ να κάνω για αυτό το θέμα και πώς;

Δημοσ.

Μέσα στο word χρησιμοποίησε μία γραμματοσειρά που την έχεις μόνον εσύ.

Κάντο print με το PDF Creator.

Και copy - paste να κάνουν από το pdf αντιγράφει κινέζικα

;)

Δημοσ.

επππ.... εσυ ξέρεις πολλάαααα.... :-)

πές μου κάτι. πώς θα ξέρω ότι τη γραμματοσειρά θα την έχω μόνο εγώ;

Δημοσ.

χρησιμοποίησε μία non windows stantard όπως κάποια UB ή MG. Πολύ σπάνιο να τη έχουν stantard πολλοί χρήστες.

Αν κάποιος την έχει και καταλάβει οτι το PDF είναι με αυτή πιθανώς να μπορέσει μετά το copy-paste να δει το κείμενό σου. Αλλά πόσοι είναι αυτοί???

;)

Δημοσ.

δοκίμασε και αυτό. Ανοιξε το αρχείο με open office writer. File--> export as pdf. Στο παράθυρο που θα ανοίξει πασ στο tab security. Πάτα set permission password και σου ανοίγουν οι επιλογές. Απο εκεί μπορείς να τικάρεις αν μπορεί ο αλλος να κάνει εκτύπωση, αντιγραφη κλπ

Δημοσ.
δοκίμασε και αυτό. Ανοιξε το αρχείο με open office writer. File--> export as pdf. Στο παράθυρο που θα ανοίξει πασ στο tab security. Πάτα set permission password και σου ανοίγουν οι επιλογές. Απο εκεί μπορείς να τικάρεις αν μπορεί ο αλλος να κάνει εκτύπωση, αντιγραφη κλπ

Δε στο προτείνω. Αυτό το κλείδωμα σπάει πολύ εύκολα. Βασικά θα ήθελα να δοκιμάσω το κόλπο του ΑΚΙ αλλά τώρα δεν έχω χρόνο

Δημοσ.

κάποιος που θα μπεί στον κόπο να ψάξει ή ξέρει πως να το σπάσει, και πάλι με την μέθοδο του ΑΚΙ δεν μπορεί να αντιγράψει? screen capture και OCR.....

Δημοσ.

ρε παιδιά να γράψεμία εργασία θέλει ο άνθρωπος χωρίς να γίνεται εύκολα copy - paste. αλλιώς δεν υπάρχει ασφάλεια σε τίποτα και πουθενά. οτι κλειδώνει ξεκλιδώνει!!!! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...