mitsbirk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εχω το HP ELITEBOOK 8530p που ομως εχει κλειδωμενα τα ΒΙΟΣ ...ξερει κανεις αν ξεκλειδωνουν ή αν τελος παντων μπορω να κανω κατι να σωσω το μηχανημα???
firewalker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Πάρε τηλέφωνο στην Hp και ρώτα. Στα laptop είναι αρκετά δύσκολο (αν όχι αδύνατον) να κάνεις reset στον κωδικό του bios.
o_magazatoras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εχω το HP ELITEBOOK 8530p που ομως εχει κλειδωμενα τα ΒΙΟΣ ...ξερει κανεις αν ξεκλειδωνουν ή αν τελος παντων μπορω να κανω κατι να σωσω το μηχανημα??? Να βγάλεις την εσωτερική μπαταριούλα (είναι σαν €),να το αφήσεις κάμποσο έτσι(βγάλε και την κανονική,να εκφορτιστούν οι πυκνωτές που ενδεχομένως έχουν κρατήσει κάμποση ενέργεια) και μετά ξαναβάλτηνε και θάχουν σβήσει όλα τα passes. Μόνο που μετά θα μπουτάρει στα ντηφώ και θα πρέπει να το ξαναστήσεις. Η μπαταριούλα είτε δίπλα στη θέση των μνημών (ένα πλαστικό πορτάκι από πίσω),είτε κάτω απ' το πληκτρολόγιο...
firewalker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Σε όσα laptop έχω δοκιμάσει (3, το 1 hp) η ρύθμιση του bios για το password ήταν αποθηκευμένη σε μία μνήμη flash. Δεν έσβησε με αφαίρεση της μπαταρίας της μητρικής.
million_voices Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 ψαξε στο νετ για bios master password
o_magazatoras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δυο φορές που μου έφεραν laptopάκια κάτι φίλοι που ξέχασαν τί είχαν βάλει,τα "σβήσαμε" έτσι. Ίσως έτυχε.
firewalker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μακάρι να του είναι τόσο εύκολο. Αυτό με τα master password ποτέ δεν πείστηκα αν είναι αλήθεια. Όσα και αν έχω βρει και δοκιμάσει δεν έπιασε ποτέ κανένα.
epivitor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παντως μια φορα που ειχε κλειδωσει (ουτε που καταλαβα πως εγινε αυτο) το bios του desktop μου χρησιμοποιησα κατι bios master passwords και ενας απ'αυτους δουλεψε.
mitsbirk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Να βγάλεις την εσωτερική μπαταριούλα (είναι σαν €),να το αφήσεις κάμποσο έτσι(βγάλε και την κανονική,να εκφορτιστούν οι πυκνωτές που ενδεχομένως έχουν κρατήσει κάμποση ενέργεια) και μετά ξαναβάλτηνε και θάχουν σβήσει όλα τα passes.Μόνο που μετά θα μπουτάρει στα ντηφώ και θα πρέπει να το ξαναστήσεις. Η μπαταριούλα είτε δίπλα στη θέση των μνημών (ένα πλαστικό πορτάκι από πίσω),είτε κάτω απ' το πληκτρολόγιο... ψαχνοντας ελαχιστα στο γκουγκλ κ αλλοι προτινουν να βγει η μπαταρια τησ μητρικης...το θεμα ειναι ομως που ειναι αυτη η μπαταρια ανοιξα απο κατω στις μνημες κ δεν ειναι εκει...προφανως θελει ολοκληρο λυσιμο.... ---------- Προσθήκη στις 19:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:34 ---------- Εγω παντως μια φορα που ειχε κλειδωσει (ουτε που καταλαβα πως εγινε αυτο) το bios του desktop μου χρησιμοποιησα κατι bios master passwords και ενας απ'αυτους δουλεψε. μηπως ξερεις που να ψαξω ακριβως για τετοιους κωδικους???
orck Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Και οι δυο απαντησεις ειναι σωστες. Μερικα φορητα εχουν "μαιμου" ασφαλεια, με αφαιρεση της μπαταριας σβηνονται ολα, μερικα αλλα ειναι πραγματικα ασφαλες ο κωδικος, πρεπει να βγει η μητρικη να διαβαστει η flash που ειναι αποθηκευμενο το pass και να εχει γνωση ο τεχνικος που αποθηκευεται αυτο και με ποια μορφη, ουτε στο επισημο service δεν το κανουν αυτο, η επισημη απαντηση ειναι αντικατασταση μητρικης.
turist Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Βγάλε την μπαταρία που βρίσκετε στο πλαστικό κάλυμμα των μνημών. Η μπαταρία είναι με καλώδιο συνδεδεμένη στη μητρική.
mitsbirk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Βγάλε την μπαταρία που βρίσκετε στο πλαστικό κάλυμμα των μνημών. Η μπαταρία είναι με καλώδιο συνδεδεμένη στη μητρική. σιγουρα ειναι εκει η μπαταρια φιλε μου?εχεις το ιδιο λαπτοπ??ειναι μεσα σε μαυρο σακουλακι??
el_el Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω με fujitsu siemens lifebook series B, και δε βρισκω ακρη
firewalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Σε μερικά laptop η μπαταρία ενδέχεται να είναι και κάτω από το πληκτρολόγιο ή να πρέπει να γίνει κομμάτια εντελώς. Σε άλλα δεν μοιάζει καν με την κλασική μπαταρία. Στο δικό μου δεν υπάρχει καθόλου μπαταρία κάτω από τα γνωστά μέρη.
mitsbirk Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Σε μερικά laptop η μπαταρία ενδέχεται να είναι και κάτω από το πληκτρολόγιο ή να πρέπει να γίνει κομμάτια εντελώς. Σε άλλα δεν μοιάζει καν με την κλασική μπαταρία. Στο δικό μου δεν υπάρχει καθόλου μπαταρία κάτω από τα γνωστά μέρη. την εβγαλα την μπαταρια αλλα παλι τα ιδια......προφανως θελει ολοκληρο λυσιμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.