Nikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Είμαι καινούργιος χρήστης στο χώρο του linux και έβαλα το Ubuntu 9.10 σε φορητό LG W1. Όλα καλά αλλά δεν έχω ήχο. Το ALSA βρίσκει την κάρτα και to mixer δουλεύει, αλλά ήχο δεν έχω. Ακούγεται απλά ένα κλικ όταν ξεκινά ο ήχος και τίποτα άλλο. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα που έχω βρει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Βγαλε το pulseaudio εντελως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω δεν είναι και τόσο εύκολο σε gnome-ubuntu γιατί έχει αρκετές εξαρτήσεις. Ανοίξε το terminal και δώσε αρχικά lspci και ανέβασε εδώ ότι σου βγάλει και μετά δώσε sudo alsa force-reload και δώσε ξανα ότι σου βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά απόκτησα ήχο μετά από πάρα πολλές προσπάθειες ακολουθώντας ότι πιθανό οδηγό εβρισκα στο δίκτυο. Δεν ξέρω πιο από όλα επιασε αλλά τώρα δουλεύει. Πάντως πριν το pulse audio δεν αναγνώριζε καθόλου την κάρτα και μου έβγαζε μόνο την dummy output επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.