alekos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 καλημερα σε ολους εχω το εξης προβλημα ,αγορασα ενα νεο σκληρο δισκο 1ΤΒ western digital sata ii τον οποιο θελω να τον τοποθετησω σαν δευτερο ,το προβλημα ειναι οτι στο my computer δεν εμφανιζεται ενω η συνδεσμολογια εχει γινει σωστα στο motherboar,απο ελεγχο που εκανα και στην διαχειρηση συσκεων αλλα και στο computer management -> disk management ο σκληρος φαινεται κανονικα αλλα αναγραφεται ως unallocated ,φανταστικα οτι εφοσον ο δισκος ειναι καινουργιος θα πρεπει να γινει φορματ ,η επιλογη στην διαχειρηση συσκευων δεν υπαρχει με δεξι κλικ οι επιλογες που εχω ειναι partition ..., και properties την πρωτη δεν την εχω δοκιμασει γιατι δεν ηξερα την συνεχεια φοβουμενος μην κανω ζημια στο βασικο σκληρο ,γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω για να λυσω το προβλημα ;
Themos3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Θα δημιουργησεις partitions.Μπορεις ολο το σκληρο να τον χωρισεις σε οσα μέρη θες ή και να τον κανεις ενα μονο partition.
Themos3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι ηδη formatted πιστευω.Αν οχι η σειρα ειναι πρωτα format μετα partitions.
alekos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 μα αυτο ειναι το προβλημα πιστευω δεν εχω επιλογη για φορματ εχω μονο για partition Ο δισκος ειναι ολοκαινουργιος οπως ανεφερα
mitsosk2000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Καντον ενα partition και μετα εισαι ετοιμος. Οι καινουριοι σκληροι δεν χρειαζονται φορματ τωρα πια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.