Cristina Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Μήπως κανείς ξέρει το τραγούδι "You are my love" ποια το έλεγε; Είναι παλιό... Δεν μπορώ να το προσδιορίσω χρονικά γιατί έχω να το ακούσω πολλά χρόνια. Η φωνή (τόσα χρόνια μετά...) μου θυμίζει της Shirley Bassey. Έλεγε τα εξής λόγια: "You are my love because your skin is like a fire in my bed" Υπήρχε σε μια συλλογή που είχε κυκλοφορήσει το 1993 (νομίζω ο ΑΝΤ1) για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου. Ο δίσκος ήταν διπλός και είχε μια μεγάλη κόκκινη καρδιά στο εξώφυλλο (τι πρωτότυπο ). Δεν έχω άλλο στοιχείο για να σας βοηθήσω...
sui400 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Το τραγούδι που ψάχνεις ειναι το: MINA-You are my love
Cristina Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Μπράβο βρε συ!!! Είχε κολλήσει το μυαλό μου! Μου είχαν κλέψει τότε τον δίσκο... Και μου 'χε μείνει αποθυμένο... Ευχαριστώ...
Cristina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Γιατί δεν το βρίσκω πουθεναααααά;;; Είναι σπάνιο;
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δε νομίζω, μάλλον είσαι άτυχη. Keep on trying!! Y.G. Molis to brika me to imesh! Einai thema timing!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.