FISHERAKOS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 εδώ και καιρο οι yahoo λογαριασμοι δεν μπορυν να συνδεθούν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Εχω δοκιμάσει και 8 λογαριασμούς yahoo απο φίλους δοκιμασα απο: http://www.yahoo.gr http://www.yahoo.com www3.meebo.com yahoo messenger και κανενα απο τα παρακάτω δεν μπόρεσε να με κάνει login στο yahoo mail.
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μια χαρά δουλεύουν. Τι ακριβώς πρόβλημα σου βγάζει;
geioannou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 εαν ολα αυτα τα δοκιμαζεις απο το υπολογιστη σου δεν γινετε επιτυχης συνδεση τοτε αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να δοκιμασης να συνδεθεις απο καποιο αλλο μηχανημα. πιθανον αυτο που εισαι τωρα να εχει καποιο προβλημα. επιβεβαιωσε αυτο και πες μας
FISHERAKOS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 το δοκίμασα απο 3 διαφορετικά μηχανήματα και πάλι το ίδιο λέει οτι είναι λάθος ο κωδικος αλλα σε τόσους λογαριασμούς? σε πολλούς το δοκιμασα δικά μου η φίλων!
isay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ε τότε σημαίνει ότι -Είτε βάζεις λάθος κωδικό -είτε σου κλέψανε τον κωδικό και μπήκανε και τον αλλάξανε. Λύσεις; -Δοκιμάσεις την ανάκτηση κωδικού ή ξεχνάς για πάντα το email
FISHERAKOS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 το θέμα ειναι οτι εκανα google mail και έβαλα ως εναλακτικό το γιαχου. Τώρα οταν παω στη σελιδα της google και βάζω το yahoo mail kai password μπενει κανονικά αλλα με εμφανίζει πως έχω μπει με το μαιλ του γιαχου αλλα εκανα λογιν [email protected] kai bgazei [email protected]
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 το θέμα ειναι οτι εκανα google mail και έβαλα ως εναλακτικό το γιαχου. Τώρα οταν παω στη σελιδα της google και βάζω το yahoo mail kai password μπενει κανονικά αλλα με εμφανίζει πως έχω μπει με το μαιλ του γιαχου αλλα εκανα λογιν [email protected]kai bgazei [email protected] Κάνε και μια μετάφραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.