Προς το περιεχόμενο

DOS Gaming in WINDOWS... Help!!!

fkkso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον παλιόμου υπολογιστή (386 33 MHz 2MB RAM [και γ**ώ τις τςχνολογίες έ?]) είχα ένα παιχνίδι της INFOGRAME που λέγονταν ΕΤΕΡΝΑΜ.<BR>Το μεγάλο μου παράπονο ήταν ότι δεν το τερμάτισα. Ήταν σε δισκέττες 5,25" ΄και έτσι δεν μπορούσα να το εγκαταστήσω στον καινούργιο μου υπολογιστή. Πρόσφατα όμως το βρήκα σε κάποιο site και το κατέβασα (αποθημένα βλέπετε...). Το εγκατέστησα και τώρα το παίζω.<BR>Το πρόβλημά μου όμως είναι άλλο: η διαφορά των δύο υπολογιστών έγκειται στα 350-33= 317MHz. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε το παιχνίδι τρέχει με μια τεράστια ταχύτητα τόσο που δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα ή μήπως ξέρετε τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να παίξει κανονικά??

Δημοσ.

Εγώ ψάχνω ένα τρομερά παλιό που έπαιζε σε 386 και πάνω.<BR>Aces of the pacific.<P>Το ξέρει κανείς?<BR>Το έχει κανείς?<P>Μου έχει μείνει απωθημενο διότι τότε είχα ένα 8088 μετά ένα 286 και μετά Pentium.<BR>Όταν προσπάθησα να το τρέξω, επειδή είχα δώσει τις δισκέτες σε πολλά άτομα είχαν γίνει cabriolet και μετά έβγαζε Can't read from drive A: <BR>Πολύ σπαστικό.<BR>Αν κάποιος το έχει θα χαιρόμουν πολύ να έχω ένα copy.<P>Sakis<BR

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...