fkkso Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2000 Στον παλιόμου υπολογιστή (386 33 MHz 2MB RAM [και γ**ώ τις τςχνολογίες έ?]) είχα ένα παιχνίδι της INFOGRAME που λέγονταν ΕΤΕΡΝΑΜ.<BR>Το μεγάλο μου παράπονο ήταν ότι δεν το τερμάτισα. Ήταν σε δισκέττες 5,25" ΄και έτσι δεν μπορούσα να το εγκαταστήσω στον καινούργιο μου υπολογιστή. Πρόσφατα όμως το βρήκα σε κάποιο site και το κατέβασα (αποθημένα βλέπετε...). Το εγκατέστησα και τώρα το παίζω.<BR>Το πρόβλημά μου όμως είναι άλλο: η διαφορά των δύο υπολογιστών έγκειται στα 350-33= 317MHz. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε το παιχνίδι τρέχει με μια τεράστια ταχύτητα τόσο που δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα ή μήπως ξέρετε τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να παίξει κανονικά??
ETHNIC Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2000 egw exw apo8umena apo to NBAJAM !! poios 3erei apo pou mporw na to katebasw ??? please helpppppppppppppppppppp me !
sakis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2000 Εγώ ψάχνω ένα τρομερά παλιό που έπαιζε σε 386 και πάνω.<BR>Aces of the pacific.<P>Το ξέρει κανείς?<BR>Το έχει κανείς?<P>Μου έχει μείνει απωθημενο διότι τότε είχα ένα 8088 μετά ένα 286 και μετά Pentium.<BR>Όταν προσπάθησα να το τρέξω, επειδή είχα δώσει τις δισκέτες σε πολλά άτομα είχαν γίνει cabriolet και μετά έβγαζε Can't read from drive A: <BR>Πολύ σπαστικό.<BR>Αν κάποιος το έχει θα χαιρόμουν πολύ να έχω ένα copy.<P>Sakis<BR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.