Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να κανω τα windows 7 να μην ξεκινανε

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μπορω να σβησω απο τον δισκο που ειναι τα 7 και να με αφηνει να το σβησω ωστε να μην ξεκινανε τα window 7 ??

Λιγο... παραλογο το ερωτημα αλλα αναγκαιο για καποιο συγεκριμενο και οχι πονηρο λογο.

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Aπ οτι καταλαβα δεν μιλαμε για format του partition των 7,αλλα σβησιμο των 7 απο τον loader για να μην μπορουν να ξεκινησουν και απλα να κανεις boot καποιο αλλο λειτουργικο,σωστα?

Ενας ευκολος τροπος για το παραπανω ειναι το EasyBCD, ευκολο στη χρηση και δωρεαν.

Δημοσ.
Τι μπορω να σβησω απο τον δισκο που ειναι τα 7 και να με αφηνει να το σβησω ωστε να μην ξεκινανε τα window 7 ??

Λιγο... παραλογο το ερωτημα αλλα αναγκαιο για καποιο συγεκριμενο και οχι πονηρο λογο.

Ευχαριστω.

Δε νομίζω, μάλλον θέλει να "φαίνεται" ότι τα windows έχουν πρόβλημα και δεν ξεκινάνε, σωστά Γιάννη;

Δημοσ.

Πας Έναρξη > Εκτέλεση και δίνεις cmd. Στην συνέχεια γράφεις takeown /f C:\windows\* και μετά cacls C:\windows\* /G όνομα_χρήστη:F. Λογικά μετά από αυτό θα μπορείς να σβήσεις όλον τον φάκελο Windows ή πολλά απαραίτητα στοιχεία.

Προσοχή: Με τον παραπάνω τρόπο μάλλον αχρηστεύεις τα Windows εντελώς. Δεν επανέρχονται!!!

Δημοσ.
Δε νομίζω, μάλλον θέλει να "φαίνεται" ότι τα windows έχουν πρόβλημα και δεν ξεκινάνε, σωστά Γιάννη;

Ετσι ακριβως.

Πας Έναρξη > Εκτέλεση και δίνεις cmd. Στην συνέχεια γράφεις takeown /f C:\windows\* και μετά cacls C:\windows\* /G όνομα_χρήστη:F. Λογικά μετά από αυτό θα μπορείς να σβήσεις όλον τον φάκελο Windows ή πολλά απαραίτητα στοιχεία.

Προσοχή: Με τον παραπάνω τρόπο μάλλον αχρηστεύεις τα Windows εντελώς. Δεν επανέρχονται!!!

Μαλλον ειναι ο καλυτερος τροπος αυτος...Αν απο το msconfig /εκκινηση αφαιρεσω το λειτουργικο ειναι το ιδιο ?

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Νομίζω ότι από το msconfig αφαιρείς διάφορα προγράμματα και υπηρεσίες που ξεκινούν μαζί με τα windows.

A, τα παραπάνω που είπα είναι καλύτερα να τα κλάνεις σε κατάσταση ασφαλής λειτουργίας. Πατάς F8 κατά την εκκίνηση και την επιλέγεις.

Δημοσ.
Νομίζω ότι από το msconfig αφαιρείς διάφορα προγράμματα και υπηρεσίες που ξεκινούν μαζί με τα windows.

A, τα παραπάνω που είπα είναι καλύτερα να τα κλάνεις σε κατάσταση ασφαλής λειτουργίας. Πατάς F8 κατά την εκκίνηση και την επιλέγεις.

Τωρα που το λες εχεις δικιο....Ευχαριστω.

Δημοσ.
Εναλλακτική περίπτωση, μπαίνεις με ένα Live CD (Ubuntu, Hirens) και σβήνεις ένα αρχείο, π.χ. μητρώο και είσαι ΟΚ.

Στα υπ οψιν για επομενη φορα αν χρειαστει βεβαια....Ευχαριστω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας παίδες έχω ενα προβλιματάκη με τα windows 7 ultimate x64 μόληs τα εγκατέστησα και μετά απο καποια ώρα κάνουν μόνα τους sutdown με αποτέλεσμα να χάνω τα dowload moy υπάρχη μίποσ καμιά ρίθμηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...