Προς το περιεχόμενο

Honda cbr 125 '05 ερώτηση

zachaoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.Ο λόγος που ανοίγω αυτο το post ειναι γιατι θελω να ρωτησω αν ξέρει κανεις τι μπορω να κανω για να βαλω xenon και αν ξερετε κανενα site να μου στειλετε για να δω.Επίσης ήθελα να ρωτησω αν ξερετε και τιποτα για συναγερμους,αν ειναι καλοι και τα περεταιρω.ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά.Ο λόγος που ανοίγω αυτο το post ειναι γιατι θελω να ρωτησω αν ξέρει κανεις τι μπορω να κανω για να βαλω xenon και αν ξερετε κανενα site να μου στειλετε για να δω.Επίσης ήθελα να ρωτησω αν ξερετε και τιποτα για συναγερμους,αν ειναι καλοι και τα περεταιρω.ευχαριστω εκ των προτερων.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=269707

σε παρακαλω μην το κανεις αυτο!!! εχει ενας στη γειτονια το ιδιο μηχανακι με ξενον φωτα και ειναι η απολυτη καγκουρια... επισης το φαναρι σου δεν κανει για ξενον γιατι το κατωπτρο ειναι για κανονικες λαπμες και θα θαμπωνει παρα πολυ τους αλλους.

πλς ντον ντου ιτ

Και εγώ προτείνω στον φίλο να το κάνει. Οδηγώ και αυτοκίνητο και μηχανή και,πιστέψτε με, όταν πετύχω κάγκουρα με xenon φώτα εκτός προδιαγραφών, τον κάνω να περνάει πολύ όμορφα.

Ο καιρός που ανεχόμαστε την βλακεία έχει περάσει.

το κύριός πρόβλημα με τα xenon είναι ότι τα universal kits δεν φωτίζουν σωστά με τα κάτοπτρα της μηχανής μας, και αυτό γιατί το κάτοπτρο είναι σχεδιασμένο για μια λάμπα συγκεκριμένης ισχύος όποτε αν βάλω εγώ xenon κατά 99.9% θα τυφλώνω τους άλλους.

Αν βεβαία μελετήσω σωστά την δέσμη και να την παρομοιάσω με τα εργοστασιακά φώτα έχει καλός...

ψαξε στο ebay για "universal xenon kit"

προτα τσεκαρε τη τυπο λαμπας εχει το cbr h4, h5, κτλπ

παραδειγμα:

http://cgi.ebay.co.uk/HID-Xenon-KIT-Slim-Line-H1-H3-H7-H13-universal_W0QQitemZ280375622623QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item4147b07bdf

ψαξε στο ebay για "universal xenon kit"

προτα τσεκαρε τη τυπο λαμπας εχει το cbr h4, h5, κτλπ

παραδειγμα:

http://cgi.ebay.co.uk/HID-Xenon-KIT-Slim-Line-H1-H3-H7-H13-universal_W0QQitemZ280375622623QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item4147b07bdf

τον πυροσβεστηρα στον κανουν δωρο η πρεπει να τον αγορασεις?:lol:

νταξει ολοι οι υποδειγματικοι εδω μεσα ειναι

Δηλαδή τώρα εσύ τί ακριβώς κάνεις; Επικροτείς το λάθος; Υποστηρίζεις το απαράδεκτο;

Mόνο ο υποδειγματικός έχει το δικαίωμα να πει ότι τα φώτα αυτά είναι εξαιρετικά ενοχλητικά; Ακόμη και αν δεν είμαι υποδειγματικός, γιατί να πρέπει να στραβώνομαι από τα φώτα του κάθε καραγκιόζη;

Σκέψου τα αυτά την επόμενη φορά που θα μισοκλείσεις τα μάτια σου από τα φώτα του κάγκουρα.

Ρε παιδιά ξεφύγατε απο το θέμα.Δεν είναι η καγκουριά το θέμα αλλα τα xenon. εντάξει θα το ψάξω το πράγμα και βλέπουμε.και απορώ απο πότε είναι καγκουριά τα xenon.

• 10 μήνες μετά...

μετα απο καιρο ερχομαι να ρωτησω κ εγω το ιδιο πραγμα :P...αλλα μηπως θα μπορουσες να μου πεις αν το ειχες κανει κ θα ηθελα να μ πεις τη τηπο λαμπας εχει για να ψακσω κ εγω!!!

Αντε πάλι με τα DIY xenon.

Ρε μάγκες,δέν σάς αρέσει η απόδοση της λάμπας;Βάλτε πιο δυνατή αλογόνου!

Η Philips βγάζει τις X-treme power και X-treme Vision.Η Osram βγάζει τις Nightbraker.

FFS,δηλαδή!

• 3 μήνες μετά...

Tenshi εσύ δηλαδή ποια πρωτείνεις ?

Θα ήθελα να μάθω και εγώ για γνωστό μου , έχει τις εργοστασιακές λάμπες πάνω,και θέλει να βάλει κάτι διαφορετικό ποιο δυνατό γενικά κάτι που να αλλάξει το φως,έλεγε για ξένον ,αλλα του είπα οχι ,έλεγε να βάλει χρώμα αλλά δεν γνωρίζω.

Οπότε για πείτε μου την γνώμη σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...