oneofthem Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 δε σου απάντησε κάποιος ακόμη? περίμενε κάποιον άλλο γιατί εγώ δεν μπορώ να σου πω κάτι περισσότερο από χαραχτηριστικά αυτή τη στιγμή για επεξεργαστές δλδ δεν έχω άποψη για θέμα απόδοσης / κόστους
damastes Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 χεχεχε με τόσα άτομα να ρωτάνε συνέχεια για υπολογιστές, χάνεται το θέμα στον σωρό. Την ποιο βασική μου απορεία που ήταν η κάρτα γραφικών μου την έλυσες,(και σε ευχαριστώ).
M@ROUD@S Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Οντας συναδελφος (Τοπογραφος) σου προτεινω τη συνθεση του Moldovan20 γιατι καλυπτει απολυτα τις αναγκες σου και επισης μπορεις να κανεις softmod και να μετατρεψεις την 260GTX σε Quadro FX4800.Eδω θα βρεις ενα οδηγο για να το κανεις...Και να μην πετυχει εχεις μια ισχυρη καρτα γραφικων και μπορεις να εκμεταλευτεις και το CUDA...Παντως ειναι πολυ πιθανο να πιασει το softmod και να βρεθεις με μια καρτα αξιας 1800 ευρω... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Pny-Quadro-Fx-4800-Pci-Express-Vga-VCQFX4800-PCIE-PB.htm
damastes Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστώ παιδιά. Elise στο μυαλο μου είσαι, κάτι παρόμοιο είχα στο νου μου. Αυτό σκεφτόμουνα. ή για τις μνήμες κάτι τέτοιο CORSAIR HX3X12G1600C9 XMS3 DDR3 12GB (6X2GB) PC3-12800 (1600MHZ) TRIPLE CHANNEL KIT προτιμώ τον 920 γιατί έχω διαβάσει οτι είναι καλύτερος για O/C και το socket 1366, γιατι είναι ποιο δοκιμασμένο και σταθερό, επίσης οι νέοι multicore θα βγουν πρώτα σε αυτό. Δεν επέλεξα ακόμα σατα 3 σκληρό, γιατι μέχρι στιγμής αυτοί που έχουν βγεί ( ή εχουν έρθει ελλάδα) δεν έχουν διαφορά στις επιδόσεις μέχρι στιγμής. το τροφοδοτικό είναι αρκετό ή να πάμε στο ίδιο στα 625 ? Εσείς τι λέτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.