Προς το περιεχόμενο

αναβαμιση bios για υπερχρονισμο

dwris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω 1 advent 4211 με το τελευταιο bios 1.10a απο techguys και παρακαλω καποιον που γνωριζει να μου υποδειξει πως μπορω (βημα βημα) να βαλω το τελευταιο msi bios1.10g που υποστηριζει υπερχρονισμο εως24%.χρειαζομαι πολυ αναλυτικες και ακριβεις πληροφοριες γιατι αυτες που βρεισκω στο google δεν με βοηθουν(λογο ανεπαρκειας δικων μου γνωσεων-ασχετος) advent4211=κλονος του msi U100 με xp home sp3,ευχαριστω εκ το προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είσαι σίγουρος πως θες να υπερχρονίσεις ένα netbook;

Εκτός από τις ασήμαντες μάλλον διαφορές στις επιδόσεις, πιθανότατα θα μειωθεί η διάρκεια της μπαταρίας και τα συστήματα ψύξης του θα υποφέρουν.

τον συγκεκριμενο υπερχρονισμο τον δινει το επισημο site τησ msi και διαφοροι αλλοι που το εχουν εφαρμοσει δεν εχουν απολυτος κανενα προβλημα αντιθετα εχουν πολυ καλυτερες επιδοσεις.απλα δεν ξερω πως να αλλαξω απο advent bios σε msi

με το24% που δινει το msi bios μπορω να δω youtybe videos κ.τ.λ. χωρις διακοπες.του εχω 2gb ram και με τον υπερχρονισμο του msi bios εχω 256mb shared.μπορει να βοηθησει κανεις?

απ οτι θυμαμαι είναι πολύ απλό...πας στο site της msi και κατεβάζεις το κατάλληλο bios του wind που επιτρέπει το overclocking. Δεν θυμαμαι τις λεπτομέρειες γιατι έχει καιρό που το έκανα...πάντως τα advent και τα wind μπορούν να φορέσουν το ίδιο bios χωρίς πρόβλημα.(τα αντίστοιχα μοντέλα εννοείται).

Μη σε πάρω και στον λαιμό μου πάντως. Ψάξτο λίγο και εσύ. 99% είναι έτσι όπως σου τα λέω.

δεν ειναι τοσο απλο (τουλαχιστο για μενα).μπορεσα να φλασαρω το 1.10α απο techguys με το bat. που δινουν αυτοι αλλα πρεπει να βαλω στη θεση του 1.10α των techguys αυτο της msi(1.10g) και να του δοσω το ονομα των techguys με την πιθανοτητα(οπως διαβασα καπου αλλου) να πρεπει να κανω ξανα registration των windows(το advent δεν σου δινει cd xp sp3)και με ολα αυτα φοβαμαι μην κανω καμμια πατατα.το εχω ψαξει αρκετα και υπαρχουν αναφορες για διαφορες καταστροφικες καταστασεις,για αυτο εξαλου ζηταω οδηγιες step by step(δεν ξερω εαν το προσεξες δηλονω ΑΣΧΕΤΟΣ),θα με βοηθουσε ιδιαιτερως αν μου υποδυκνειες πως γινεται, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ANYWAY

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...