giorefst Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας Από Κυπρο ειμαι Χρειάζομαι βοήθεια με ένα USB E220 Hauwei και Ubuntu 9.10(cytanet-vodafone mobile connect) 1. συνεχώς το μόντεμ μια συνδέεται και μια αποσυνδέεται(/dev/sr0/ cannot mount, not a valid block …. 2. όταν τρεξω το wvdial μου εμφανιζει ένα μυνυμα λαθους +cme error:SIM PIN REQUIRED ( μετα που τρεχω το wvdial αρκετες φορες γιατι μου λεει /dev/ttyUSB0: No such file or directory) Από ότι διαβασα υπαρχει ένα θεμα με τα συγκεκριμενα μοντεμ. Υπαρχει καμια λυση, αν παρω καπιο Άλλο μοντεμ θα λυθει το προβλημα? To dvdial.conf μου [Dialer Defaults] New PPPD = yes Dial Command = ATDT Dial Attempts = 1 Stupid Mode = yes Carrier Check = no Modem = /dev/ttyUSB0 Modem Type = Analog Modem ISDN = 0 Baud = 460800 Phone = *99# Username = user Password = pass Init1 = ATZ Init2 = ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 Init3 = AT+CGDCONT=1,"IP","internet" Init4 = AT+CPIN= 1234 * * το έχω δοκιμάσει και με “1234” Κάποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Οπως εχω πει παλιοτερα, το προβλημα ειναι στην ιδια την κατασκευη του modem. Ειναι ταυτοχρονα και φλασακι (αποθηκευτικος χωρος) και μοντεμ. Δοκιμασε να ξεφορτωνεις καθε φορα το module usb-storage ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ, ωστε να το αναγκαζεις να το βλεπει σαν μοντεμ και οχι σαν φλασακι. >sudo rmmod usb-storage http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=348244 (αν δεν βγαζουν νοημα τα οσα λεω ειναι λογο της σημερινης ελλειψης υπνου, συγγνωμη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 jim_p σ' ευχαριστούμε είσαι πολύτιμος ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.