Προς το περιεχόμενο

Q,WinD,Voda sucks:Cosmote η λύση?

aris1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες σκεφτομαι να αλλαξω εταιρια.

Ειχα wind 6 χρονια καλη χρηση,αρχισε να μου κανει κολπα με χρεωσεις μεχρι που εξαιτιας του mobile internet που ειχα 1 λεπτο του ευρώ κάρτα παρόλο που μετραγα την αποστολη/παραλαβη δεδομενων για να μην βγω εκτος μου πηγε -7,80 ευρω.Τσαντιστηκα και την άλλαξα εριπή οφθαλού

Παλαιότερα ειχα Vodafone η πιο ακριβη και εκει που εμενα σαν φοιτητης δεν επιανε σήμα με την καμια(έπρεπε να ανεβαινω στον νεροχύτη διπλα απο τα ντουλαπια να μιλήσω σαν ανθρωπος):mad:

Μετα την Wind πηγα σε Q,ειναι πραγματικα οικονομική αλλα εχει πολλες διαφημήσεις:

Βαζεις κάρτα;σου ρχονται 2 διαφημιστικα μηνυματα

παιρνεις να ακουσεις τις μονάδες; παλι διαφήμιση και οτι πρεπει να ενημερώσω το καρτοκινητο(ενω το χω κανει ήδη όταν αγόρασα την κάρτα).Γενικα δεν εχουν πολλοι γνωστοι μου για να μιλάω οικονομικα και σε μερικες αντιπαλες εταιριες δεν πιανεται η Q στον δωρεαν χρόνο ομιλιας τους με αποτελεσμα να διστάζουνε να με καλέσουν

Τωρα ψάχνομαι με την Cosmote!Σαν συνδρομητες της ποιες ειναι οι εντυπώσεις σας επισης εχει mobile internet σε καλή τιμή ή κλεβει και αυτη!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Με την COSMOTE έχω 100MB data με 5€. Προσωπικά το θεωρώ ιδανικό για τις ανάγκες μου. Αν και απ' όσο θυμάμαι, μάλλον δε μπορείς να βάλεις data pack σε καρτοκινητό. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου όμως.

Δημοσ.

Φιλε Αρη ακριβως το ιδιο προβλημα με wind. Το επαθα δυο φορες. Την πρωτη μου βαλανε τα λεφτα και την δευτερη απο 17,22 που πηγε η καρτα μου -5e και κατι μου το κανανε 0 ευρω οταν τους πηρα τηλ. Με non stop plus ημουν και εγω και χρησιμοποιησα 39,5 mb. Πλεον χρησιμοποιω WHAT'S up και ειμαι καταευχαριστημενος. Βεβαια δεν μπαινω αλλο στο ιντερνετ με 3g απο το κινητο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...