platonas1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Χαιρετώ όλο το forum, Εδώ και μια εβδομάδα έχω πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο στο σπίτι μου, και εξηγώ. Έχω 2 Linksys WAP54G(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615034 ) Το ένα το έχω κοντά στον υπολογιστή μου συνδεμένο με καλώδιο στο ασύρματο router του ΟΤΕ. Το άλλο το έχω κοντά στην τηλεόραση του σπιτιού μου, το οποίο παίρνει ασύρματα από το πρώτο και δίνει ενσύρματα σε ένα switch το οποίο δίνει πάλι ενσύρματα στον dreambox και στο wd live player. Το πρόβλημα μου είναι ότι κόβετε η σύνδεση κάθε 3 λεπτά περίπου και μετά ξαναμπαίνει, όχι η σύνδεση στο ιντερνέτ αλλά η ασύρματη σύνδεση. Με αποτέλεσμα να κολαει ο dreambox και να αποσυνδέεται και το wd live player. Γιατί το κάνει αυτό? Υπάρχει τρόπος να έχουμε σταθερό ασύρματο δίκτυο στην περίπτωση αυτή? Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια συνδεσμολογία έχω με τα δυο Linksys αλλά νομίζω το πρώτο είναι access point και το δεύτερο bridge, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως. p.s υπάρχει μήπως πρόβλημα που το πρώτο Linksys είναι κοντά στο ασύρματο router του οτε και εκπέμπουν και τα δυο ασύρματα? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.