harrysvr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Εγώ έχω το ΤΚ 100τόσο εδώ και 3χρόνια και το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν το φούσκωμα της μπαταρίας μιας και το είχα hardwired με την μπαταρία του αυτοκινήτου, πήρα άλλες 2 και όλα οκ. Η ερώτησή μου είναι-αν γνωρίζει κάποιος- που θα βρω πρόγραμμα , το sms που έρχεται στο κινητό, να το περνάει κατευθείαν σε igo-dest (γιατί δεν έχουμε πάντα σύνδεση να βλέπουμε τι γίνεται...)κλπ., παλιά είχα βρεί κάτι παρόμοιο αλλά τώρα δε θυμάμαι...
VonLoutsos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ποιο ειναι αυτο που χει αλλου μηχανη και αλλου ιντερκουλερ?! κάτι μου λέει οτι το αυτοκίνητο έχει ρίζες απο Στουτγκάρδη και πιο συγκεκριμένα ένα περίχωρο ονόματι Zuffenhausen...Εκτός αν εννοεί turbato Skoda, από εκείνα που είχαν πίσω την μηαχνή
paylidis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ποιο ειναι αυτο που χει αλλου μηχανη και αλλου ιντερκουλερ?! κάτι μου λέει οτι το αυτοκίνητο έχει ρίζες απο Στουτγκάρδη και πιο συγκεκριμένα ένα περίχωρο ονόματι Zuffenhausen...Εκτός αν εννοεί turbato Skoda, από εκείνα που είχαν πίσω την μηαχνή το αμαξι έχει προέλευση απο γερμανία αλλά ειναι Daimler Swatch Mercedes ART Fortwo Cabrio, κοινώς smartaki Αδερφέ μακάρι να ήταν από το Zuffenhausen Επιφυλάσσομαι για το επόμενο, μιας και απο διθέσιο cabrio δεν βλέπω να ξεκολλάω για καιρό ακόμη... Πάντως περιμένω την προσφορα του φίλου για την συνδρομή γιατι για 10 ευρω το μήνα είπαμε ότι αξίζει και τα χαλαλίζω. Τέλος, εάν το βάλεις στο σημείο Προσφορές του forum δεν νομίζω να πειράξει κανέναν εφόσον είναι μια τίμια προσφορά...
kostastnt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Παίδες όχι ρεύμα από τον αναπτήρα... Από τροφοδοσία εγκεφάλου τραβήξτε... Αλλά θα ξέρει και ο εγκαταστάτης καλύτερα... Επίσης γίνεται και πατέντα να μπει δεύτερη μπαταρία από παπάκι και να τραβάει από εκεί σε περίπτωση που κόψει ο κλέφτης την τροφοδοσία για να μην χτυπάει ο συναγερμός... paulidis το ίδιο αυτοκίνητο έχουμε αλλά intercooler δυστυχώς δεν έχουμε Μόνο απλό φουρφουράκι έχει...
VonLoutsos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 το αμαξι έχει προέλευση απο γερμανία αλλά ειναι Daimler Swatch Mercedes ART Fortwo Cabrio, κοινώς smartaki Αδερφέ μακάρι να ήταν από το Zuffenhausen Επιφυλάσσομαι για το επόμενο, μιας και απο διθέσιο cabrio δεν βλέπω να ξεκολλάω για καιρό ακόμη... Πάντως περιμένω την προσφορα του φίλου για την συνδρομή γιατι για 10 ευρω το μήνα είπαμε ότι αξίζει και τα χαλαλίζω. Τέλος, εάν το βάλεις στο σημείο Προσφορές του forum δεν νομίζω να πειράξει κανέναν εφόσον είναι μια τίμια προσφορά... Ειλικρινά δε θα μου ερχόταν ποτέ στο μυαλό το Smart, ήταν η αμέσως πιο λογική απάντηση και όχι το Skoda...
paylidis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Παίδες όχι ρεύμα από τον αναπτήρα... Από τροφοδοσία εγκεφάλου τραβήξτε... Αλλά θα ξέρει και ο εγκαταστάτης καλύτερα... Επίσης γίνεται και πατέντα να μπει δεύτερη μπαταρία από παπάκι και να τραβάει από εκεί σε περίπτωση που κόψει ο κλέφτης την τροφοδοσία για να μην χτυπάει ο συναγερμός... paulidis το ίδιο αυτοκίνητο έχουμε αλλά intercooler δυστυχώς δεν έχουμε Μόνο απλό φουρφουράκι έχει... θα δει ο μαστορας... p.s. αμα εχεις 1.3 bar μέγιστη πίεση το χρειάζεσαι... Μικρό μεν χρηστικό δε... Το αυτοκίνητο είναι βελτιωμένο μηχανικα στο εξωτερικό Μου ηρθε έκπληξη! Το περίμενα 62 ps και αυτό πρεπει να εχει πάνω απο 80 συμφωνα με τα λεγόμενα μηχανικού της MB που το ειδε. Α, ποια σκοντα λέτε; Τα οκταβια;
kage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 μα και τα πορσε πισω εχουν ιντερκοολερ γι αυτο εχουν στο πλαι φουσκωματα.. πραγματικα μου κανει εντυπωση αυτο το σχεδιο και ποσο μαλλον να υπηρχε σε εργοστασιακο. υποθετω οτι ενας σωληνας 2μετρων ή 4 σε μεγαλυτερα αυτοκ.ειναι αρκετος ωστε να μην ψυχει τοσο καλα το ιντερκοολερ μεχρι να φτασει πισω...
kostpap Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Εάν θέλει κάποιος να σε κλέψει τότε δεν θα τον εμποδείσει το gps tracker. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να χρησιμοποιήσει μία συσκευή σαν την παρακάτω http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=3323
paylidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εάν θέλει κάποιος να σε κλέψει τότε δεν θα τον εμποδείσει το gps tracker. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να χρησιμοποιήσει μία συσκευή σαν την παρακάτω http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=3323 δεν προκειται να βάλω ταμπέλα έχω δορυφορικό εντοπισμό τώρα εαν ειναι και τόσο οργανωμένος/προνοητικός τι να πώ... χαλάλι του! το εχω ασφαλισμένο...
pp6210 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Κατι τετοιο εννοεις ? Αν ναι μαλλον στην κατηγορια για GPS και πλοηγηση θα ειναι καλυτερα η ερωτηση. καλα αυτό το itrack είναι για τρελό γέλιο.... πουλάει συσκευή gps των 60-90 ευρώ στα 299 (με προσφορά!!) και στην περιγραφή του "γίνε και εσύ detective" λέει οτι το βάζεις στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ή κάτω από το κάθισμα, και θα ξέρεις που είναι το αυτοκίνητο.... τι μαγικό gps είναι τούτο!!!!
leonidas_fs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 κ το βάζεις στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ή κάτω από το κάθισμα, και θα ξέρεις που είναι το αυτοκίνητο.... τι μαγικό gps είναι τούτο!!!! Aυτο είναι το Gps Tracker φιλε μου. Αυτη την δουλεία κάνει. Είναι για εντοπισμό αυτοκινήτου και οχι μόνο. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, μια απο αυτές ειναι να εντοπίζει το όχημα σου.
pp6210 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Aυτο είναι το Gps Tracker φιλε μου. Αυτη την δουλεία κάνει. Είναι για εντοπισμό αυτοκινήτου και οχι μόνο. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, μια απο αυτές ειναι να εντοπίζει το όχημα σου. ναι ξέρω περίπου τι κάνει φίλε μου, έχω το ΤΚ105 με πλακέτα siemens εδώ και 2 χρόνια, αλλά μέσα από το ντουλαπάκι ή κάτω από το κάθισμα δεν πιάνει, τουλάχιστον όχι με την δική του κεραία.
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ναι ξέρω περίπου τι κάνει φίλε μου, έχω το ΤΚ105 με πλακέτα siemens εδώ και 2 χρόνια, αλλά μέσα από το ντουλαπάκι ή κάτω από το κάθισμα δεν πιάνει, τουλάχιστον όχι με την δική του κεραία. εγω το εβαλα ακριβώς κάτω απο την εταζέρα, κολλημένο με χρατς στο πλαστικο και πιάνει αψογα αλλα έχω θεματακι με την τροφοδοσία του... Δεν ξέρω τι ακριβως να κάνω και το σκεφτομαι... Καλη φάση πάντως και πολυ καλη ακριβεια. +/- 10 μέτρα με βάση τις συντεταγμένες ενταγμένες στο google earth...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.