Προς το περιεχόμενο

GPS car tracker

soumou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επίσης έχει την δυνατότητα αν χάσει το σήμα, όταν το ξαναβρει να σου δείξει την τελευταία τοποθεσία που είχε πιάσει σήμα... Δηλαδή λίγο πριν μπει σε container η ψυγείο η υπόγειο πάρκινγκ όταν θα ξαναπιάσει σήμα θα δεις που έγινε η δουλειά..

καλο αυτο αλλα οπως καταλαβαινετε περισσοτερες ειναι οι πιθανοτητες να μην ξαναδει σημα και παει χαμενο το gps.Οπως και αν ο κλεφτης εχει ενα μπρελοκ παρεμβολαια gsm(σημα κινητου).

το καλυτερο ηταν να στειλει sms(λογικα θα πιανει το κινητο) με την τελευταια gps τοποθεσια ΚΑΙ στιγμα με χρηση μεθόδου του τριγωνισμού των κεραιων κινητης(εννοειτε στο περιπου).

------------------

@μαγαζατορες

ξερω στους στολους με φορτηγα υπαρχει η λυση με δορυφορικο πιατο και συνδρομη για ινετ που και κει δεν αξιζει!

δεν γινετε να τα εχεις συνδεδεμενα ολη την ωρα σε wap/3g κτλ οποτε τι live tracking λετε?

ελα αληθεια πες , πιστευεις οτι θα κλεισει ο power seller κινεζος του ebay και που συνηθως ειναι το ιδιο το εργοστασιο?

οι power sellers κινεζοι των ebay δεν ειναι τυχαιοι...κανουν τα παντα για να μην φανε αρνητικη ψηφο.(δεν θελω να πω περισσοτερα αλλα ειναι 1000 φορες καλυτεροι απο gr after sales.)

------------------

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=390765

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υπαρχουν και gps οπου αρχιζει να στελνει αυτοματα sms οταν αντιληφθει οτι το οχημα κινειται, οποτε δεν χρειαζεται να στελνουμε εμεις συνεχεια sms για να διαπιστωσουμε εαν το οχημα αλλαξε τοποθεσια (εκλαπη).

Eνα μειονεκτημα ειναι η αυτονομια μπαταριας, και αν γινεται (και πιανουν τα χερια μας) να τα κανουμε να δουλευουν με την μπαταρια του αυτοκινητου.

Οσον αφορα τα car gps track, με τις επιπλεον λειτουργιες που αναφερθηκαν πιο πανω, σε πολλους μπορουν να φανουν χρησιμες αφου για παραδειγμα θα μπορουσες να δεις αν το αυτοκινητο που δανεισες ή εδωσες στο παιδι σου να οδηγησει αν παρεκλινε της πορειας του (και γενικοτερα που σταματησε κλπ κλπ)

Ολα εχουν να κανουν με τις αναγκες του καθ'ενος.

Προσωπικα, αν ειχα αυτοκινητο οχι καλα φυλαγμενο σε περιοχη με πολλες κλοπες, ισως να σκεφτομουν την δυνατοτητα διακοπης τροφοδοσιας καυσιμου. εξαρταται παντα απο την αξια του αυτοκινητου, τι καλυπτει η ασφαλεια, κλπ. αν και τα χρηματα αποκτησης ενος gps που κοβει το καυσιμο δεν ειναι πολλα (πιο πολλα δινουμε για ενα κινητο μερικες φορες)

Δημοσ.
και δεν θα φαινετε το καλωδιο απο την μπαταρια?!ενταξει συνηθως παιρνουν απο αλλου ρευμα..

Αν αναφερεσαι σε αυτο που ειπα εγω, να το θεωρησεις λιγο μπακαλιστικη μεθοδο.

Αν ενα car gps (με κρυφη εγκατασταση ειναι οκ) εγω απλως προσπαθησα να πω οτι θα μπορουσαμε σε ενα φθηνιαρικο gps που δουλευει με μπαταρια να το κανουμε να εχει συνεχη λειτουργια.

Το να βαλουμε με κολλητηρι καλωδια να βγαινουν απο τη συσκευη, και να πηγαινουν να συνδεθουν (με ανταπτορα στα σωστα volt) στο αυτοκινητο ειναι λιγο μπακαλιστικο, εκτος κι αν το gps τοποθετηθει καπου σε κρυφη θεση ωστε να κρυφτουν και οι μοντιφιες.

Δεν ξερω τι σημα απο τον δορυφορο θα επιανε ομως αν το καταχωνιαζαμε καλα.

Με αυτη την εννοια, αν τοποθετηθει καπου για να εχει καλο σημα και φαινονται τα καλωδιακια ρευματος, ε ναι ειναι λιγο ασχημη και μπακαλιστικη μεθοδος.

(με μια προχειρη σκεψη θα μπορουσα να σκεφτω την τοποθετηση στο πισω μερος (εταζιερα) τρυπημα αυτης και το καλωδιο να κινειται εντος του πορτ μπαγκαζ)

Δημοσ.
Επειδή ξεφύγατε λίγο απλά ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες... Εμένα με ενδιαφέρει κούφια η ώρα αν κλαπεί το αμάξι απλά να του κόψω την βενζίνη και να το παρατήσει για να πάω να το πάρω... Επίσης με λίγο ψάξιμο τα gps με ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή και μια static ip (dyndns,noip,...) μπορείς να βλέπεις, αν όχι real time, με καθυστέρηση ελάχιστων δευτερολέπτων που βρίσκεται το όχημα... Σε εμένα προσωπικά δεν είναι χρήσιμο να βλέπω που άνοιξε η πόρτα, πόση ώρα σταμάτησε, κτλ... Σε κάποιον άλλο μπορεί να είναι...

Όσο για το aftersales όλα κινέζικα είναι και τις ίδιες πιθανότητες έχουν να χαλάσουν... Τα gps στο ebay έχουν 60-80€ και σε μερικά ελληνικά μαγαζιά τα δίνουν με 120€ και 2 χρόνια εγγύηση...

Επιλογή του καθενός είναι ανάλογα με τις ανάγκες αν θα πάρει κάτι απλό ή κάτι πιο επαγγελματικό...

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/6670/Pro-Car-GPS-TRACKER-GPS-TK-GSM-103-tracker-locator-%CE%94%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B8%CE%AD%CF%83-b αυτό απο εμενα και θα κάνεις τη δουλεία σου σαν κύριος, απλως θα πληρώσεις double price σε σχεση με του ebay λόγω εγγύησης. Θα δώσεις και ενα 30€ για εγκατάσταση αλλα θα εισαι κύριος μετά... Και εχει απειρες δυνατότητες, διάβασε το manual!

@μαγαζατορες: εμενα αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν μου το κλέψουν να μπορώ να το εντοπίσω και όχι να μυρισω στο χώρο να δω αν εκλασε ο κλέφτης στα δερματινα καθισματα μου ή αν ακούει αλβανική rap (αν και με τη συσκευη που πήρα και αυτό γίνεται). Δεν λέω οτι το λογισμικό σας δεν αξίζει για επαγγελματική χρήση (π.χ. στόλος φορτηγών ή ταξί εταιρείας) αλλα για εναν ιδιώτη (που δεν θέλει να παρακολουθεί την μιχαλιδα γυναικα του) δεν αξίζει... Και στο φινάλε κάντε ανταγωνιστικές τιμές για να αγοράζουμε τη συσκευή από εσάς και όποιος θέλει και software support εκει είστε, σας ξέρει, δώστε του και 15 μέρες demo και δεν θα χάσετε...

Προσωπικά πήρα ακριβως αυτό http://www.ebw.gr/el-GR/Product/5511/Pro-GPS-TRACKER-GPS-TR-GSM-1000-mini-tracker-locator-%CE%94%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B8%CE%AD%CF%83 και ήμουν σε μεγάλο δίλλημα αν θα το πάρω απο κινα ή από το ebw αλλα η διπλη τιμή με επεισε... το πήρα 60 δολλάρια δηλαδή 42 ευρώ και αν χαλάσει (και δεν ειναι πλέον πωλήτης αυτός που το πήρα) θα πάρω άλλο ένα και πάλι λιγότερο θα μου έχει βγεί...

δε λεω εχετε και εσεις λειτουργικα έξοδα, φπα, τελωνεια που το εισαγετε , τεβε, ικα, συκα, φως νερο τηλεφωνο αλλα ΜΗ ΜΑΣ ΓΔΕΡΝΕΤΕ κιόλλας... 65-70 ευρω δεν σας φτάνανε; (φυσικα χώρια η εγκατάσταση)

---------- Προσθήκη στις 11:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:23 ----------

Αν αναφερεσαι σε αυτο που ειπα εγω, να το θεωρησεις λιγο μπακαλιστικη μεθοδο.

Αν ενα car gps (με κρυφη εγκατασταση ειναι οκ) εγω απλως προσπαθησα να πω οτι θα μπορουσαμε σε ενα φθηνιαρικο gps που δουλευει με μπαταρια να το κανουμε να εχει συνεχη λειτουργια.

Το να βαλουμε με κολλητηρι καλωδια να βγαινουν απο τη συσκευη, και να πηγαινουν να συνδεθουν (με ανταπτορα στα σωστα volt) στο αυτοκινητο ειναι λιγο μπακαλιστικο, εκτος κι αν το gps τοποθετηθει καπου σε κρυφη θεση ωστε να κρυφτουν και οι μοντιφιες.

Δεν ξερω τι σημα απο τον δορυφορο θα επιανε ομως αν το καταχωνιαζαμε καλα.

Με αυτη την εννοια, αν τοποθετηθει καπου για να εχει καλο σημα και φαινονται τα καλωδιακια ρευματος, ε ναι ειναι λιγο ασχημη και μπακαλιστικη μεθοδος.

(με μια προχειρη σκεψη θα μπορουσα να σκεφτω την τοποθετηση στο πισω μερος (εταζιερα) τρυπημα αυτης και το καλωδιο να κινειται εντος του πορτ μπαγκαζ)

δεν χρειαζεται καν κολλητηρια και πατεντες...

δες τι εχει η συσκευασία μεσα http://cgi.ebay.co.uk/Realtime-GSM-GPRS-GPS-Tracker-TK102-wire-Car-Charger-/220691756458?pt=GPS_Devices&hash=item336240f5aa

αλλα και να μην το εχει http://cgi.ebay.co.uk/Car-charger-cable-GPS-Tracker-TK102-Hard-wire-102-/320610133663?pt=UK_CE_GPS_Accessories_Software_ET&hash=item4aa5da669f#ht_2443wt_905

απλώς του δίνεις ρευμα απο κάπου, πχ. τον αναπτήρα. προσωπικα απο εκει σκεφτομαι να του δώσω ρευμα (εσωτερικα του αναπτήρα) για να σβήνει ο φορτιστης όταν σβήνει το αυτοκίνητο και να μην ξελιγώνει τη μπαταρία (ήδη είναι στα τελευταία της γμτ). Τις υπόλοιπες ώρες θα δουλεύει με τη μπαταρία.

Δημοσ.

ο φορητος διαβαζα οτι κραταει 12 μερες η μπαταρια+οτι δεν χρειαζετε να βλεπει ουρανο καποιος το χε βαλει κατω απο αυτοκινητο με μαγνητη και δουλευε..

δεν θα ναι αστειο να βαλεις φορτιστη ή καλωδιο που να φαινετε που πηγαινει?

Δημοσ.
ο φορητος διαβαζα οτι κραταει 12 μερες η μπαταρια+οτι δεν χρειαζετε να βλεπει ουρανο καποιος το χε βαλει κατω απο αυτοκινητο με μαγνητη και δουλευε..

δεν θα ναι αστειο να βαλεις φορτιστη ή καλωδιο που να φαινετε που πηγαινει?

προφανως και δεν θα φαίνεται... εντος του ταμπλώ μπροστα σκέφτομαι να μπει... ειδάλλως κάτω απο το μπροστα καπώ με το μαγνήτη.

Δημοσ.
προφανως και δεν θα φαίνεται... εντος του ταμπλώ μπροστα σκέφτομαι να μπει... ειδάλλως κάτω απο το μπροστα καπώ με το μαγνήτη.

δεν ξερω αν μεσα στο ταμπλω εχει σημα ή κατω απο το καπο αντιμετωπισει προβλημα θερμοκρασιων κλπ.

Παντως, απο τη στιγμη που παιρνει τροφοδοσια βρισκουμε μια ιδανικη θεση σηματος δορυφορου/διακριτικη τοποθετηση συσκευης και υστερα ζηταμε απο εναν ηλεκτρολογο να μας τραβηξει ενα καλωδιο τροφοδοσιας σε εκεινη τη θεση.

Λιγο ψαξιμο και πειραματισμο στην αρχη για να πετυχουμε τα παραπανω και ειναι ολα οκ.

(καλο θα ηταν η θεση τοποθετησης, να δοκιμαστει με δυσκολες συνθηκες, συννεφα, στενους δρομους, κλπ για να ειμαστε σιγουροι οτι κλειδωνει παντα καλα στους δορυφορους)

Και φυσικα απο τη στιγμη οπου δεν χρειαζεται πατεντες για τροφοδοσια η τιμια τιμη της συσκευης δεν ειναι καθολου ανασταλτικος παραγοντας για την αποκτηση της.

Οταν πρωτοεμφανιστηκαν πριν λιγα χρονια ηταν ακριβα 200-250 ευρω, αλλα τωρα με κοστος αποκτησης απο 50 +-, θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη τιμη για καποιον που θελει απλα πραγματα.

Δημοσ.
δεν ξερω αν μεσα στο ταμπλω εχει σημα ή κατω απο το καπο αντιμετωπισει προβλημα θερμοκρασιων κλπ.

θα πέσουν πολλες δοκιμες...

Α, και τη μηχανη την εχω πίσω ;) Μπροστα έχω μόνο ψυγειο, φαναρια, κρεμαγίερα και intercooler :-D

Θα κάνω τις δοκιμες μου οσονούπω (όποτε βρω χρόνο τελως πάντων) και επειτα θα πάω σε εναν έμπιστο ηλεκτρολογο απο τους 2-3 που έχω...

Την προτείνω πάντως ανεπιφύλακτα τη συσκευη... Μη τσιμπάτε στα live αν δεν το χρειάζεστε (αφήστε που και αυτό κάνει Live με τις καταλληλες ρυθμίσεις αλλα πρέπει να βάλεις καρτα με mb μέσα γιατι αλλιώς χρεώνει τα κέρατα του)

Δημοσ.

Το GPS σημα περνά τα υλικά του αυτοκινήτου αρα θα έχει σημα σχεδον παντου.

Μη τσιμπάτε στα live αν δεν το χρειάζεστε (αφήστε που και αυτό κάνει Live με τις καταλληλες ρυθμίσεις αλλα πρέπει να βάλεις καρτα με mb μέσα γιατι αλλιώς χρεώνει τα κέρατα του)

Στο live πληρωνεις μονο μια πάγια συνδρομη, 10-20-50 € τον μηνα αναλόγως την εταιρία.

Δημοσ.
Το GPS σημα περνά τα υλικά του αυτοκινήτου αρα θα έχει σημα σχεδον παντου.

Στο live πληρωνεις μονο μια πάγια συνδρομη, 10-20-50 € τον μηνα αναλόγως την εταιρία.

εσείς μου καλύπτετε με 10€ το μήνα live χωρις κανένα επιπλέον έξοδο απο εμενα; Όσες τιμές εχω ακούσει είναι ακριβές προς ληστρικές...

διαθέτω τον εξοπλισμό. :-)

Δημοσ.
εσείς μου καλύπτετε με 10€ το μήνα live χωρις κανένα επιπλέον έξοδο απο εμενα; Όσες τιμές εχω ακούσει είναι ακριβές προς ληστρικές...

διαθέτω τον εξοπλισμό. :-)

Καθε εταιρία εχει διαφορετικές τιμες..Ξερω εταιρια που χρεώνει 15 € το μηνα και ξερω και αλλη που χρεώνει 40 € τον μηνα! Για το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΜΑ!!!:shock::shock:

Μακάρι να μπορω να σε εξυπηρετήσω αλλα κάθε συσκεύη GPS χρησιμοποιει διαφορετικό πρωτόκολλο επικοινωνιας. (Εξου και η διαφορά στις τιμές..)

Μερικες συσκευές του e-bay χρησιμοποιούν πρωτόκολλο που επιτρέπει στην συσκευή να δουλεύει μονο με sms, αρα αυτη η συσκευή δεν εχει τα κατάλληλα chips και modules για να συνδεθει σε μια On-line εφαρμογή..(Γι'αυτο μερικές συσκευές κάνουν 30 € και αλλες κάνουν 130 €)

Δημοσ.

θα μπορούσε λοιπον κάποιος να αγοράσει αυτό http://www.ebw.gr/el-GR/Product/5511/Pro-GPS-TRACKER-GPS-TR-GSM-1000-mini-tracker-locator-%CE%94%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B8%CE%AD%CF%83 και να του προσφέρετε εσεις τη συγκεκριμένη υπηρεσία στην τιμή που λέτε; Νομίζω ότι η συγκεκριμένη εχει δυνατότητα GPRS, όπως και η δική μου. Ίσως ειναι και ακριβώς ίδιες (εξωτερικα ειναι σίγουρα).

Γιατι για 10 ευρω το μήνα τα χαλαλίζω... Κάντε μας ενα πακέτο προσφοράς για τα μέλη του φόρουμ :)

Δημοσ.

Α, και τη μηχανη την εχω πίσω ;) Μπροστα έχω μόνο ψυγειο, φαναρια, κρεμαγίερα και intercooler :-D

ποιο ειναι αυτο που χει αλλου μηχανη και αλλου ιντερκουλερ?!

Δημοσ.
θα μπορούσε λοιπον κάποιος να αγοράσει αυτό http://www.ebw.gr/el-GR/Product/5511/Pro-GPS-TRACKER-GPS-TR-GSM-1000-mini-tracker-locator-%CE%94%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B8%CE%AD%CF%83 και να του προσφέρετε εσεις τη συγκεκριμένη υπηρεσία στην τιμή που λέτε; Νομίζω ότι η συγκεκριμένη εχει δυνατότητα GPRS, όπως και η δική μου. Ίσως ειναι και ακριβώς ίδιες (εξωτερικα ειναι σίγουρα).

Γιατι για 10 ευρω το μήνα τα χαλαλίζω... Κάντε μας ενα πακέτο προσφοράς για τα μέλη του φόρουμ :)

Θα μιλησω με το "Αφεντικο" και θα σου πω φιλε...Εγω ειμαι ατομο που πανω απ'ολα με ενδιαφερει να αφήσω ικανοιποιημένους τους πελατες. Γι'αυτο και η εταιρια εχει 15 μερες free trial το προγραμμα..15 μερες περιθωριο να δεις αμα σου αρεσει και αν οχι ενταξει δεν εγινε και τιποτα..παντως να ξερετε παιδια ειναι μια συσκευη που πραγματικα πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι την χρειαζομαστε..αχρείαστη να είναι αλλα αν γινει η στραβη τελειωσε. Θα το βρεις το αμαξι οπου και να ειναι! ( Εγω προσωπικα ξεχναω και που παρκαρω πολλες φορες και μπαινω απο το Internet και το κοιταω! :P )

Πολυ φοβαμαι οτι προσφορα δεν μπορω να κανω γιατι θα θεωρηθει διαφημιση και δεν θελω. Οποιος θέλει μου λέει. Για τα μέλοι του φόρουμ θα κάνουμε μια καλύτερη τιμη. Σημασία εχει να γίνει η δουλεία σου φιλε μου και οχι να πάρεις απο μένα η απο τον άλλον...Σημασία εχει να βοηθάμε!

Καλημέρα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...