Προς το περιεχόμενο

Επανεκινησεις Η/Υ.

pryda7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Η/Υ κανει επανεκινηση καθε φορα που παιζω καποιο παιχνιδι τα οποια ειναι βαριας κατηγοριας π.χ. CRYSIS,CALL OF DUTY4,GRID κ.λ.π.Γιατι το κανει αυτο? Ενω μολις αλλαξα τροφοδοτικο και καρτα γραφικων..Οι θερμοκρασιες μου ειναι γυρω στους 30-31 οταν ειναι στα ψηλα..

Καρτα γραφικων:GEForce GTS250 1GB

Τροφοδοτικo:770W

Επεξεργαστης: Intel Core Duo 2.2GHz

2 HDD ενα εσωτερικο και ενα εξωτερικο

RAM 2GB

Φταιει κατι στην τροφοδοσια στο καλωδιο που δινει ρευμα τι?Ευχαριστω..:fear:

• Moderators
Δημοσ.

Και αφου απαντησεις στην παραπανω ερωτηση,πες μας τι windows εχεις και απενεργοποιησε τα αυτοματα restart σε περιπτωση bsod.

Δημοσ.

Το 6pin καλώδιο τροφοδοσίας το έχεις συνδέσει στην κάρτα γραφικών ?

Η θερμοκρασία 30-31 τι είναι? Θερμοκρασία στο εσωτερικό του κουτιού? Θερμοκρασία του επεξεργαστή? Πάντως θερμοκρασία κάρτας γραφικών όταν παίζει τα παραπάνω παιχνίδια ΔΕΝ είναι...

Βάλε κανένα άλλο προγραμματάκι να δεις θερμοκρασίες.Πχ το ΗWmonitor.

Εαν σηκώνει ο επεξεργαστής υψηλές θερμοκρασίες ενδέχετε να μην έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα πάνω του ή να έχει ξεραθεί η θερμοαγώγιμη πάστα και γι αυτό σου κάνει επανεκίννηση για να προστατεύσει τον επεξεργαστή.

Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το τροφοδοτικό σου να μην δίνει σωστά το απαιτούμενο ρεύμα στην κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Τις θερμοκρασιες μου τις δειχνει το κουτι εχω καποια καλωδια συνδεμενα πανω σε HDD CPU και SYSTEM και τα βλεπω σε ενα μικρο μονιτορ που εχει μπροστα ο Η/Υ.Windows 7 εχω..Gi0 οταν λες για τα restart τι εννοεις πως το κανω?Παντως ολα ειναι συνδεμενα σωστα πριν 3-4 μερες το ειχα δωσει σε τεχνικο οποτε..

• Moderators
Δημοσ.
Τις θερμοκρασιες μου τις δειχνει το κουτι εχω καποια καλωδια συνδεμενα πανω σε HDD CPU και SYSTEM και τα βλεπω σε ενα μικρο μονιτορ που εχει μπροστα ο Η/Υ.Windows 7 εχω..Gi0 οταν λες για τα restart τι εννοεις πως το κανω?Παντως ολα ειναι συνδεμενα σωστα πριν 3-4 μερες το ειχα δωσει σε τεχνικο οποτε..

Κατεβασε καποιο απο τα προγραμματα για θερμοκρασιες που αναφερθηκαν πιο πανω ή καποιο απο τα realtemp, coretemp και δες τις θεμοκρασιες της cpu σου οταν παιζεις.

Τι windows εχεις?Θα πρεπει να τα βαλεις να μην κανουν αυτοματη επανεκκινηση οταν προκυπτει μια μπλε οθονη,ωστε να δεις τι bugcode σου βγαζει-αν σου βγαζει-προκειμενου να παρεις περισσοτερες πληροφοριες για το προβλημα.

Δημοσ.

Windows 7 εχω..Δεν νομιζω οτι χρειαζομαι προγραμμα θερμοκρασιας αφου εχω ενσωματομενο πανω..Το αυτοματο restart απο που το βγαζω..?

Δημοσ.

Kαι εγω λεω οτι οι ενδειξεις σου για θερμοκρασιες ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ λαθος.....δε μπορεις να εχεις σε full load 31c ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στο κουτι.....

• Moderators
Δημοσ.
Windows 7 εχω..Δεν νομιζω οτι χρειαζομαι προγραμμα θερμοκρασιας αφου εχω ενσωματομενο πανω..

E,κανε εσυ την δοκιμη που σου λεμε και βλεπουμε.Σε κακο δεν θα σου βγει παντως.

Το αυτοματο restart απο που το βγαζω..?

http://pcsupport.about.com/od/windows7/ht/automatic-restart-windows-7.htm

Δημοσ.

30-31 βαθμοί απλά δεν παίζουν, δηλαδή ούτε air condition να είχες εκεί μέσα! Κάνε μια δοκιμή με τα προγραμματάκια που προτείνουν τα παιδιά, δεν έχεις να χάσεις τίποτα και επίσης, τι μάρκα είναι τροφοδοτικό του συστήματός σου;

Δημοσ.

Μολις ειδα τις θερμοκρασιες..System 46-47 ,Eπεξεργαστης ο ενας 34-35 και ο αλλος 32-33 , η καρτα γραφικων ειναι 36-38 και ο σκληρος δισκος 32..Αυτες οι θερμοκρασιες ειναι σε χρηση απλη π.χ. ιντερνετ , μουσικη κ.λ.π. Τωρα κατα την διαρκεια παιχνιδου αλλαζει σιγουρα κατι..Να ελεγξω την ωρα του παιχνιδιου δεν ειναι και ευκολο γιατι μεχρι να ζεσταθει με παταει και κανει restart και το αυτοματο restart δεν θελω να το βγαλω σε περιπτωση που γινει κατι..Δεν με πεταει ομως παντα ετυχε 2 φορες να συνεχισει κανονικα..Τωρα τι μπορω να κανω αλλο? Το τροφοδοτικο ειναι Powersonic ετσι λεει δεν το επελεξα εγω ο τεχνικος το εβαλε..

Δημοσ.

Το Call of Duty 4 και το Crysis λίγο δύσκολο να παίξουν πανω σε Intel Core Duo 2.2 επεξεργαστή...προφανός ο επεξεργαστής σου να μην μπορεί να τα σηκώσει και σκάει απο το κακό του... βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι το CPU Temperature να έχει υψηλές θερμοκρασίες.

ξέρει κανείς κάποιο site που να μπορεί να δει αν το 770Watt τροφοδοτικό μπορεί να σηκώσει αυτά που έχει το pc του? ήξερα ένα παλλιά που έβαζες μαρκα και watt τροφοδοτικού και τί φοράει πάνω το pc για να δει αν δίνει αρκετό ρευμα σε όλα...

Δημοσ.

770 watt ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ αν το τροφοδοτικο τα δινει σωστα(που αμφιβαλλω).Για να ελεγξεις θερμοκρασιες θα χρειαστεις καποια προγραμματακια για stress test και monitoring temps.Κατεβασε το coretemp για τις θερμοκρασιες και τα orthos(θα τρεξεις blend test σε priority 10 εχοντας παραλληλα ανοιχτο το coretemp να βλεπεις θερμοκρασιες).Μ αυτο τον τροπο θα τσεκαρεις αν το προβλημα ειναι σε cpu-ram.Αν αντεξει με orthos κανα 20λεπτο χωρις να σκαλωσει εισαι Ok.

Επομενο βημα ειναι να τσεκαρεις την καρτα γραφικων.Κατεβαζεις gpu-z και furmark.Ανοιγεις gpu-z και τρεχεις στο furmark stability test και παρατηρεις παλι θερμοκρασιες για κανα 20λεπτο.Πες μας αποτελεσματα....

(Οσο για το COD4 και το Crysis παιζουν ανετα στον επεξεργαστη του....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...