Προς το περιεχόμενο

intel quad 6600

lef80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τρέξε και κανά OCCT@Linpack για καμιά ωρίτσα, το prime95 δεν είναι και το καλύτερο stabillity test.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eννοειται πως p35 p45 ειναι το τελειοτερο gia ton q6600 ειμαι με asus p5k deluxe στα 2.4 με 1600 fsb

τα προγραμματα που δουλευω δεν δεν απαιτουν καμια παραπανω συχνοτικη αυξηση 4 χ 2.4 ειναι παραπανω απο το τελειο διοτι ουτε τωρα αποροφουν 100% τα resources αλλα οσο περισοτερρο fsb τοσο καλυτερα γι'αυτο και εγω προσωπικα εχω ανεβασει μονο το fsb..Επισης τον εχω παει ανετα στα 3.2 ειναι b3 stepping οπως υποθηκε και παραπανω με thermaltake dual duorb για ψυξη και με θερμοκρασιες 35-45 αναλογα τον καιρο..Παντως το 975χ ζοριζεται λιγο δες p35 , p45 με πολυ λιγα λεφτα..

Επισης(δεν ξερω αν εχει υποθει σε αλλο topic) αλλα βρηκα ενα πανευκολο τροπο να τρεξεις το καλυτερο cpu stretcher ever orthos σε quadcore windows 7 η Vista η xp

Δημοσ.

Όντως, αλλά ούτως ή άλλως, οι πιο συνηθισμένες εφαρμογές δεν εκμεταλλεύονται συνήθως την άυξηση συχνότητας.

Και εννοώ τις κλασικές που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των χρηστών.

Δημοσ.
Πρακτικά δεν ισχύει. Δεν υπάρχει εφαρμογή μου να έχει διαφορά. Τσαμπα stressαρεις τη μητρική.

Ίσως και να εχεις δίκιο.

Απο την άλλη εχει πολύ πλάκα να 500αρίζεις την μητρική.

4466869438_7d2cb69723_b.jpg

Η οποία παρεπιπτόντος είναι απο plasio stock. 15euro:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Πρακτικά δεν ισχύει. Δεν υπάρχει εφαρμογή μου να έχει διαφορά. Τσαμπα stressαρεις τη μητρική.

μονο κ μονο για να εχω τις μνημες πολυ ψηλα με εναν σφιχτο διαιρετη μου φτανει . Q6600 + 500 fsb .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...