Προς το περιεχόμενο

intel quad 6600

lef80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με αέρα. Sunbeam tuniq tower 120. Mε 1.46v, 35-45βαθμους idle ανάλογα με καλοκαίρι/χειμώνα και 1500 στροφές (σχεδόν αθόρυβο, δεν ξεπερνάει δλδ τους αλλους ανεμηστήρες του κουτιού) και 80-85βαθμούς με 2000 στροφές σε full load που ψιλοακούγεται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο intel core2 quad 6600,όπως και του θέματος είναι 64bit ;;Γιατί το μηχάνημα μου φοράει 32αρια vista και σκέφτομαι τα 7 με 64bit.

Δημοσ.

Σχετικά με το overclocking, lόγω του ότι πήρα μια 5870 το Σάββατο (προσφορά 250 λίρες), είπα να αντικαταστήσω και την P6N SLI V2 που είχα με μιά P5Q Deluxe. O 6600 G0 έπιασε τα τα 3.8Ghz με την μία χρησιμοποιώντας μια Corsair H50 και δύο ανεμηστήρες. Με την Ρ6 δεν μπορούσα με τίποτα να βγάλω πάνω από 3Ghz.

Δημοσ.
Σχετικά με το overclocking, lόγω του ότι πήρα μια 5870 το Σάββατο (προσφορά 250 λίρες), είπα να αντικαταστήσω και την P6N SLI V2 που είχα με μιά P5Q Deluxe. O 6600 G0 έπιασε τα τα 3.8Ghz με την μία χρησιμοποιώντας μια Corsair H50 και δύο ανεμηστήρες. Με την Ρ6 δεν μπορούσα με τίποτα να βγάλω πάνω από 3Ghz.

nice.. σκεφτόμουν και εγώ αλλαγή μητρικής για κάποιους λόγους αλλα σίγουρα δεν συμφέρει ... τι θερμοκρασία σου φτάνει στα 3.8?

Δημοσ.

Luciddream : Όχι πάνω από 50C σε full load.

phanispal : Σχετικά με την 650, είχα 2 nvidia κάρτες σε Sli. Τώρα που τις αντικατέστηκα με μία ΑΤΙ, μου δώθηκε η ευκαιρία :S

Δημοσ.

Με νερό είσαι? Πόσο ρεύμα έχεις δώσεις στον επεξεργαστή? Είσαι 100% σταθερός? δλδ περνας τουλάχιστον ένα 3-ωρο με prime 95? Πρέπει να χεις πέσει σε πολύ καλο κομμάτι.

Δημοσ.

Φυσικά και δεν χρησιμοποιώ αέρα στο OC. :)

To Vcore στο 100% load φτάνει 1.51v και βγάζει το Prime άνετα.

Ένα μικρό προβληματάκι με τις μνήμες είχα στην αρχή μιάς και έπρεπε με το χέρι να τους δώσω 2.1v. 1.8v έδινε το συστημα αυτόματα, ενώ είναι 2v μητρικές.

Όσον αφορά full load εκτός από prime, δεν έχω δει κάποια άλλη εφαρμογή να τρέχει πάνω από 12%. Βέβαια δεν κάνω benchmarking, encoding κλπ.

Κανένα compile στο Robotics Studio, και παιχνίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...