Προς το περιεχόμενο

intel quad 6600

lef80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά μια ερώτηση,

ο ξάδερφος μου έκανε αναβάθμιση πρόσφατα και μου έδωσε έναν intel quad 6600,

δεν τον έχω βάλει ακόμα πάνω, πως μπορώ να μάθω αν είναι stepping go ή όχι ?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδιά μια ερώτηση,

ο ξάδερφος μου έκανε αναβάθμιση πρόσφατα και μου έδωσε έναν intel quad 6600,

δεν τον έχω βάλει ακόμα πάνω, πως μπορώ να μάθω αν είναι stepping go ή όχι ?

Εδώ φίλε μου!http://www.madshrimps.be/vbulletin/f18/q6600-how-recognize-b3-stepping-g0-35750/

Δημοσ.
Τι; Έτσι ξερά καλό βράδυ; :Ρ

Δε θα κλοκάρεις να μας πεις αποτελέσματα;

χαχαχα πολυ γελιο!!!

να ρωτησω και εγω επειδη εχω ενα Q6600 ποια η διαφορα τους

αν ειναι go που λεει και ο φιλος?

Δημοσ.

παιδιά σόρι , τώρα τα είδα μηνύματα ...

η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν τον έχω βάλει πάνω τον επεξεργαστή :P(είχα διάφορα σημαντικά προσωπικά θεματάκια that's why)...

σίγουρα θα το δοκιμάσω την Τρίτη που μας έρχεται και θα σας ενημερώσω! (στα 3-3200 θέλω να τον πάω δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα).

Δημοσ.

τελικά σήμερα τον έβαλα τον 6600,

προσπάθησα στα 3000 χώρις να αλλάξω την τάση... αλλά δεν την πάλεψε το πισί και τώρα τον έχω στα 2700 προσωρινά...

από OC ομολογώ δεν ξέρω πολλά - πολλά, οπότε δέχομαι ευχαρίστως συμβουλές!!! :o

στα 3000 ο στόχος μου αλλά αν δεν κάτσει δεν θα τρελαθούμε κιολας!

intel quad 6600

abit aw9d-max

zalman 9500

2x1gb OCZ Special Ops Urban Elite @800

nvidia 7600gt

Δημοσ.

με τη συγκεκριμένη μητρική δεν μπορεί να πάει παραπάνω απο 300mhz (αντε 310) με quad, οπότε μένεις εκεί που είσαι (300χ9=2700). Είναι καθαρά περιορισμός chipset (975x). Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Mε dual core πηγαινε μέχρι 400 αν θυμάμαι καλά, αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν είμαι σίγουρος. Ηταν πολύ καλή μητρική για την εποχή της

Δημοσ.

.....

δεν το ήξερα ότι το 'ταβάνι' είναι στα 2700 με την εν λόγω μητρική...:fear:

σίγουρα δεν γίνεται τίποτα καλύτερο έτσι ?

Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμάσεις δίνοντας ρεύμα στο northbridge, αλλά δεν νομίζω να καταφέρεις και πολλά. Αν θυμάμαι καλά είναι 1.5 και πάει μέχρι 2. Παρόλο που μέχρι και το 2 το δέχεται και αντιδράει κανονικά και απο θερμοκρασίες όλα όκ, μήν το δώσεις για 24/7 πάνω απο 1.65. Σε μένα με 1.85 πάνω στο 6αμηνο άρχισε να τρώει degrade και να ζητάει παραπάνω ρεύμα για να είναι σταθερό στα ίδια mhz (βέβαια έκανε folding στο 100% για 24/7). Bασικά τότε είχα αρχίσει να παίζω με ρεύματα, και δεν ήξερα, αλλά χαλάλι, κάτι έμαθα. Γενικότερα μέχρι +10% στα ρεύματα είναι σχεδόν απόλυτα ασφαλές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...