Greek_Gares Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Γειά σας παιδιά.Χρησιμοποιεί κανείς x64 Ubuntu?Πως σας φαίνονται?Παρουσιάζουν σοβαρά bugs?Για πείτε γενικά γνώμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 kubuntu τρέχω 64αρη και τρέχει σχεδον απροβλημάτιστα. Ετσί και αλλιώς τα πάντα υπάρχουν και σε 64 έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ kubuntu x64 και όλα κομπλέ. Από εδώ και στο εξής το χ64 είναι ο κανόνας,το x32 είναι απλά για παλιά μηχανήματα πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 x64 Ubuntu 9.10 εδώ. Απροβλημάτιστο, σταθερότατο και ταχύτατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Έχει ένα θέμα, μάλλον μέχρι να βάλουν το νέο πυρήνα στα repos, οι usb σέρνονται. Αλλά είναι γνωστό και προφανώς θα λυθεί σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RubiksCube Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ και 5 μήνες, όλα τρέχουν μια χαρά, γρήγορα, ευχάριστα και free. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν βάζω full screen στο youtube (flash γενικά) ψιλοκολάει το video και άλλο ένα θεματάκι με alsamixer, δηλαδή κάθε φορά που κάνω boot πρέπει να ξανααλλάζω το mic σε internal mic. Πιθανόν να λύνεται το 2ο, δεν το έχω ψάξει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Με ελαχιστο χρονο χρησης (1 βδομαδα σχεδον) δε μπορω να βγαλω συμπερασματα. Προβληματα δεν εχει, κολληματα δε βλεπω, και οτι χρειαζομουν υπαρχει και σε 64bit. Πλεον δε βλεπω το λογο σε καινουριο μηχανημα να μη βαλει κανεις 64bit λειτουργικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.