Προς το περιεχόμενο

απαράδεκτο e-shop

koumbouni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός το ότι δεν καταλαβαίνω γιατί εξαπατήθηκε ο φίλος αφού πήρε την κονσόλα που θέλει και παίζει κανονικά τα pal παιχνίδια, αυτό Euro connector Plug το έγραψαν στο site αφού έκανε ο φίλος το post εδώ; Αν ναι, τότε συνεχίστε να θάβατε γιατί τουλάχιστον κάποιος κοιτάει και έστω εκ των υστέρων κάτι μπορεί ν' αλλάξει.

Μ@@@κία πάντως που χρεώθηκε τον μετατροπέα παρόλο που αναγράφεται στα περιεχόμενα

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παλι καλα να λετε...εγω μια οθονη που ειχα παρει απ το you,δεν ειχε μεσα το καλωδιο τροφοδοσιας...πηγα πισω,παιρνω το καλωδιο και εκει που παω να φυγω ακουω μια φωνη να λεει "3 ευρω παρακαλω"!!!!!επρεπε δηλαδη να πληρωσω επιπλεον για κατι που θα επρεπε να υπαρχει στη συσκευασια;αλλα στο ελλαδισταν τι περιμενεις...

Δημοσ.
δεν το καταλαβα αυτο τον χαρακτηρισμο. τελος παντων λογικα ειναι αγγλικο ως ποτε προφανως τα παραγγειλαν απεξω με χαμηλοτερη τιμη ελπιζω να στο πουλησαν ακομα φτηνοτερα απο οτι οι υπολοιποι. επισης θα επρεπε να το αναγραφουν αυτο στο site τους και διεκδικησε το

Τι δεν καταλαβαίνεις απο το (κλασικοι κουτοπόνηροι μπακάληδες;) αν ανατρέξεις εδω μέσα αλλά και αλλού θα καταλάβεις οτι ο χαρακτηρισμός είναι επιεικής

Δημοσ.
παλι καλα να λετε...εγω μια οθονη που ειχα παρει απ το you,δεν ειχε μεσα το καλωδιο τροφοδοσιας...πηγα πισω,παιρνω το καλωδιο και εκει που παω να φυγω ακουω μια φωνη να λεει "3 ευρω παρακαλω"!!!!!επρεπε δηλαδη να πληρωσω επιπλεον για κατι που θα επρεπε να υπαρχει στη συσκευασια;αλλα στο ελλαδισταν τι περιμενεις...

...και πλήρωσες;

Δημοσ.
Και δεν το πήρες και φτηνά…B)

Σήμερα έπεσε στα χεριά μου ένα φυλλάδιο με το συγκεκριμένο πακέτο να είναι στη τιμή των 189ευρω.

καλό gaming.

Μηπως θυμασαι απο πιο καταστημα ηταν το φυλλαδιο?:-)

Δημοσ.
Τι δεν καταλαβαίνεις απο το (κλασικοι κουτοπόνηροι μπακάληδες;) αν ανατρέξεις εδω μέσα αλλά και αλλού θα καταλάβεις οτι ο χαρακτηρισμός είναι επιεικής

για το συγκεκριμενο καταστημα ''μπακαληδες'' που αναφερες και πολυ τους ειναι. εχω κοψει απο το συγκεκριμενο καταστημα εδω και 4 χρονια

Δημοσ.
Μηπως θυμασαι απο πιο καταστημα ηταν το φυλλαδιο?:-)

kots.jpg

Αν και θεωρώ την συγκεκριμένη εταιρία(κωτσοβολος) εντελώς απαράδεκτη σε όλα τα θέματα (τιμή, εξυπηρέτηση, τεχνογνωσία, διαφήμιση…).

Να φανταστείς ότι στο φυλλάδιο που κραταω στα χερια μου και είναι από τον αγγελιοφόρο τη Κυριακής, έχει το wii 189 ευρώ με κέρδος 40 και στο φυλλάδιο του site τους το κάνανε 199ευρω με κέρδος 30. :-(

Αναξιόπιστοι και κουτοπόνηροι. Εντελώς γελοίοι είναι αυτοί.

Πάντως υπάρχουν και άλλες εταιρίες που έχουν πολύ καλές τιμές και το eshop δεν νομίζω να είναι μια από αυτές.

Δημοσ.

Δές και το media market καμιά φορά έχει καλές προσφορές όπως και είχε και την περασμένη εβδομάδα και πείρα το ps3 slim μου!

Δημοσ.

Τι να την πατήσεις ρε φίλος; Προσφορά είναι και το ρίξαν από 190€ στα 162€. Αν σκόπευες να αγοράσεις ένα X360, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία :)

Αν πάλι αγχώνεσαι μην πέσεις σε USA Version, κάνε ένα τηλέφωνο και ρώτα.

Δημοσ.

Και εμενα στο eshop που πηρα ενα media player ( WD HD TV gen2 ) ειχε φορτιστη με πριζα UK, και ενα EU. Τι παιζει;

Δημοσ.

Αν ήταν και οι δύο φορτιστές original και μέσα στη σφραγισμένη συσκευασία, τότε πολύ πιθανόν να έρχονται και από τον κατασκευαστή έτσι (δηλαδή να συνοδεύει το προϊόν με ευρωπαϊκό και βρετανικό φορτιστή), οπότε κανένα πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...