alex89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Να έχουν κάνει τέτοια χαζομάρα και να πουλάνε συσκευές που είναι για την Αμερικάνικη αγορά στην Ευρωπαική; Πολύ χοντρό είναι. Σίγουρα δεν παίζουν τα δισκάκια που είναι για Ευρώπη στο Αμερικάνικο Νιτέντο; (δεν ξέρω από κονσόλες πολλά για αυτό ρωτάω).
gherudos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως είναι αγγλικό και δεν είναι αμερικάνικο;Αν είναι αγγλικό θα παίζει τα δικά μας δισκάκια.Πάντως έπρεπε να ενημερώνουν πως πρόκειται για παραεισαγωγή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 αν είναι το αγγλικό ή γενικότερα αν είναι εισαγωγή από άλλη χώρα της ΕΕ δεν υφίσταται παραεισαγωγή και η αντιπροσωπία οφείλει να καλύπτει την εγγύηση...
argi73 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 99% είναι Αγγλικό, και εγώ τα Χριστούγεννα που πήρα ένα DS έτσι ήρθε... δες το τροφοδοτικό στην Αμερική έχουν 110 αντί 220....Επίσης τα παιχνίδια θα πρέπει επάνω να γράφουν PAL αν είναι Αγγλικό... http://i25.tinypic.com/33ygn6f.jpg
disqualified Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 εχεις δικαιωμα να το επιστρεψεις πισω, η συσκευασια ειναι σε πολυ καλη κατασταση;
spartacus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μουτα εχουμε ξαναπει μακρια απο εκεινο το μαγαζι δεν ακουτε περνουμε μονο προϊοντα εφοσον ειναι πολυ πιο φτηνα και εχουν εγγυηση απο κατασκευαστη που ειναι σουπερ (πχ on-site μερικων εταιριων) εγω ετσι πραττω για να μην σκαω μετα κλασικοι κουτοπονηροι μπακαληδες
koumbouni Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 99% είναι Αγγλικό, και εγώ τα Χριστούγεννα που πήρα ένα DS έτσι ήρθε... δες το τροφοδοτικό στην Αμερική έχουν 110 αντί 220....Επίσης τα παιχνίδια θα πρέπει επάνω να γράφουν PAL αν είναι Αγγλικό...http://i25.tinypic.com/33ygn6f.jpg Πρέπει να είναι αγγλική έκδοση γιατί το τροφοδοτικό είναι 220. Δεν το γυρνάω πίσω πάντως αφού το άνοιξα και παίζει κανονικά τα παιχνίδια που γράφουνε PAL. Απλά τέρμα το eshop για έμενα γιατί νιώθω εξαπατημένος μετά και από τόσες αγορές που είχα κάνει από αυτούς. Κρίμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 γιατί εξαπατημένος? αφού δεν είναι παράνομη η "παραεισαγωγή" από άλλη χώρα της EE...
argi73 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ δεν 8α ανησυχούσα.. έχω παραγγείλει κονσόλες από amazon Αγγλίας και όταν χρειάστηκα κάτι εξυπηρετήθηκα από Ελλάδα χωρίς πρόβλημα. Δεν ξέρω αν η τιμή του E-shop ήταν συμφέρουσα αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να αναφέρουν ότι στην συσκευασία περιέχεται μετατροπέας και να μην το χρεώνουν...
darksoho33 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 κλασικοι κουτοπονηροι μπακαληδες δεν το καταλαβα αυτο τον χαρακτηρισμο. τελος παντων λογικα ειναι αγγλικο ως ποτε προφανως τα παραγγειλαν απεξω με χαμηλοτερη τιμη ελπιζω να στο πουλησαν ακομα φτηνοτερα απο οτι οι υπολοιποι. επισης θα επρεπε να το αναγραφουν αυτο στο site τους και διεκδικησε το
steveee Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Και δεν το πήρες και φτηνά… Σήμερα έπεσε στα χεριά μου ένα φυλλάδιο με το συγκεκριμένο πακέτο να είναι στη τιμή των 189ευρω. καλό gaming.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 επισης θα επρεπε να το αναγραφουν αυτο στο site τους και διεκδικησε το γιατί έπρεπε?
freeworld Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Θα έπρεπε να αναγράφουν ότι ο μετατροπέας είναι έξτρα στην τιμή. Πάντως αυτή τη πολιτική την ακολουθεί και σε άλλα προϊόντα. Κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει για συστήματα συναγερμού paradox τα κάνουν παραεισαγωγή από την Βουλγαρία ή την Πολωνία εάν θυμάμαι καλά.
darksoho33 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 γιατί έπρεπε? εφοσον δεν εχουν φυσικο καταστημα επρεπε να αναφερουν στο site oτι παρεχεται μετατροπεας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 ah sorry δεν έγραψες κάτι για adaptorα στο προηγούμενο post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.