Προς το περιεχόμενο

απαράδεκτο e-shop

koumbouni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα αυτή την κονσόλα : http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=WII.00314

από το eshop και μου ήρθε στο σπίτι μαζί με ένα μετατροπέα για αμερικάνικη πρίζα σε ευρωπαϊκή.

Το θεωρώ απαράδεκτο να μην το αναφέρει πουθενά στην σελίδα τους ότι πρόκειται για παραεισαγωγή.

Και τώρα αφού το άνοιξα και το είδα ότι όντος πρόκειται για αμερικάνικο προδιαγραφών προϊόν δεν μπορώ να το επιστρέψω πίσω. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μου χρεώσανε εξτρά την πρίζα (μετατροπέα) που μου στείλανε

Απλά ΑΙΣΧΟΣ

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικά τυχερό θα σε έλεγα,γιατί θα μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια τουλάχιστον 1 μήνα νωρίτερα (αν το χακάρεις φυσικά χεχε)

Δημοσ.

ειναι παρανομο το οτι πουλησανε αμερικανικη συσκευη που ΔΕΝ παιζει τα ευρωπαικα παιχνιδια.

Δημοσ.
Περιεχόμενα Συσκευασίας: Wii Console, Wii Remote, Nunchuck, Wii MotionPlus, Wii Console Stand, Wii Stand Plate, Wii AC Adapter, Sensor Bar, Sensor Bar Stand, Adhesive tape (για το sensor bar), Wii AV cable, Wii Remote Strap, AA Batteries, Euro connector Plug, Μαζί και το παιχνίδι με την συλλογή αθλημάτων: Wii Sports.

WTF; To e-shop το έγραψε αυτό;

Δημοσ.

Σκέτη κοροιδία απο τη στιγμή που δεν το αναγράφουν! Κάνε ένα έλεγχο και την εγγύηση για καλό και για κακό μήπως δεν είναι έγκυρη απο την επίσημη αντιπροσοπεία κιόλας απο παρα-εισαγωγή απο αμερική στην Ε.Ε και την ελλάδα.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνει επιστροφή εντοσ μερικών ημερών μαζι με την απόδειξη και και να τα έχεισ όλα όπωσ τα βρήκες κάπου με στην σελίδα τουσ λέει για επιστροφές.

Δημοσ.

Ρε παιδια το συζηταμε κιολας, αν του πουλησαν Αμερικανικη εκδοση που ΔΕΝ παιζει τα Ευρωπαϊκα παιχνιδια οχι μονο πρεπει να του την αλλαξουν αλλα και να τους την τριψει στη μουρη και να πουν και ευχαριστω...

Εγω στη θεση σου θα επικοινωνουσα με την αντιπροσωπεια της Nintendo (δεν ξερω βεβαια αν τους πεφτει λογος) και σιγουρα καταγγελια σε ΙΝΚΑ κλπ, και αν δεν αλλαζαν σταση σιγουρα θα πηγαινα σε δικηγορο, ειναι πια εξευτελιστικο να μας περνανε τοσο πολυ για μα..κες...

Δημοσ.

τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου

τα εχουμε ξαναπει μακρια απο εκεινο το μαγαζι δεν ακουτε

περνουμε μονο προϊοντα εφοσον ειναι πολυ πιο φτηνα και εχουν εγγυηση απο κατασκευαστη που ειναι σουπερ (πχ on-site μερικων εταιριων)

εγω ετσι πραττω για να μην σκαω μετα

Δημοσ.

Φίλε να το πάς πίσω,απαγορεύεται να σου πουλήσουν κονσόλα που δεν παίζει τα δισκάκια της περιοχής μας χωρίς πρώτα να έχεις ενημερωθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...