koumbouni Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Αγόρασα αυτή την κονσόλα : http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=WII.00314 από το eshop και μου ήρθε στο σπίτι μαζί με ένα μετατροπέα για αμερικάνικη πρίζα σε ευρωπαϊκή. Το θεωρώ απαράδεκτο να μην το αναφέρει πουθενά στην σελίδα τους ότι πρόκειται για παραεισαγωγή. Και τώρα αφού το άνοιξα και το είδα ότι όντος πρόκειται για αμερικάνικο προδιαγραφών προϊόν δεν μπορώ να το επιστρέψω πίσω. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μου χρεώσανε εξτρά την πρίζα (μετατροπέα) που μου στείλανε Απλά ΑΙΣΧΟΣ
skanjos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 βασικά τυχερό θα σε έλεγα,γιατί θα μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια τουλάχιστον 1 μήνα νωρίτερα (αν το χακάρεις φυσικά χεχε)
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ειναι παρανομο το οτι πουλησανε αμερικανικη συσκευη που ΔΕΝ παιζει τα ευρωπαικα παιχνιδια.
Whiteyez Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Περιεχόμενα Συσκευασίας: Wii Console, Wii Remote, Nunchuck, Wii MotionPlus, Wii Console Stand, Wii Stand Plate, Wii AC Adapter, Sensor Bar, Sensor Bar Stand, Adhesive tape (για το sensor bar), Wii AV cable, Wii Remote Strap, AA Batteries, Euro connector Plug, Μαζί και το παιχνίδι με την συλλογή αθλημάτων: Wii Sports. WTF; To e-shop το έγραψε αυτό;
soso75 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Σκέτη κοροιδία απο τη στιγμή που δεν το αναγράφουν! Κάνε ένα έλεγχο και την εγγύηση για καλό και για κακό μήπως δεν είναι έγκυρη απο την επίσημη αντιπροσοπεία κιόλας απο παρα-εισαγωγή απο αμερική στην Ε.Ε και την ελλάδα.
chridevelop Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να κάνει επιστροφή εντοσ μερικών ημερών μαζι με την απόδειξη και και να τα έχεισ όλα όπωσ τα βρήκες κάπου με στην σελίδα τουσ λέει για επιστροφές.
johnny21a Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια το συζηταμε κιολας, αν του πουλησαν Αμερικανικη εκδοση που ΔΕΝ παιζει τα Ευρωπαϊκα παιχνιδια οχι μονο πρεπει να του την αλλαξουν αλλα και να τους την τριψει στη μουρη και να πουν και ευχαριστω... Εγω στη θεση σου θα επικοινωνουσα με την αντιπροσωπεια της Nintendo (δεν ξερω βεβαια αν τους πεφτει λογος) και σιγουρα καταγγελια σε ΙΝΚΑ κλπ, και αν δεν αλλαζαν σταση σιγουρα θα πηγαινα σε δικηγορο, ειναι πια εξευτελιστικο να μας περνανε τοσο πολυ για μα..κες...
soso75 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 παντο πισω και παρε τα λεφτα σου... Αυτό θα ήταν το καλύτερο..αλλά σιγά μην του δώσουν τα λεφτά πίσω..
gilardino Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 ή να του δωσουν την ευρωπαικη εκδοση...αρκει να μην αργησει να παει...
Sir Pretender Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Κάνε κι ένα τηλέφωνο στη Nortec, την αντιπρόσωπο της Nintendo στην Ελλάδα...
mixanobious Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου τα εχουμε ξαναπει μακρια απο εκεινο το μαγαζι δεν ακουτε περνουμε μονο προϊοντα εφοσον ειναι πολυ πιο φτηνα και εχουν εγγυηση απο κατασκευαστη που ειναι σουπερ (πχ on-site μερικων εταιριων) εγω ετσι πραττω για να μην σκαω μετα
gherudos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε να το πάς πίσω,απαγορεύεται να σου πουλήσουν κονσόλα που δεν παίζει τα δισκάκια της περιοχής μας χωρίς πρώτα να έχεις ενημερωθεί.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εγω στη θεση σου θα ειχα κανει μεγαλο σαματα παντως.
christos.p25 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 μόνο από βρίσιμο και σαματά χαμπαριάζουν οι ερασιτέχνες αυτοί δυστυχώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.