Προς το περιεχόμενο

Τα φώτα σας για μια σύνθεση!

NeTeD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Well, το budget είναι 450Euros(150.000δρχ) και πρέπει να αγοραστούν ότι καλύτερο γίνεται από τα εξής:

Motherboard

CPU

RAM

Κάρτα γραφικών

Σίγουρα δε περιμένω να βγει κάτι top απλά με αυτά τα λεφτά ποιος θα ήταν πιστεύετε ένας πολύ καλός συνδιασμός των παραπάνω για την καλύτερη απόδοση και οπωσδήποτε σταθερότητα?

Το μηχάνημα δε προορίζεται για hardcore gaming υπ'όψιν ούτε για overclocks αλλά δε θα είναι κακό να παίζει αξιοπρέπως αν όχι τους τελευταίους, τους προτελευταίους τίτλους!

Windows XP θα κάτσουν πάνω άρα μιλάμε για RAM>=256 και μάλλον όχι DDR γιατί η τιμή ανεβαίνει εις βάρος των άλλων.

Σας ακούω :)

Δημοσ.

me 256 tha katsoun mia xara, an aneveis kai 384 tha eisai akoma kalhtera alla den einai aparaitito

protino kamia geforce4mx (440 mallon) kai kata protimish apo asus alla ayto tha to krineis esy

gia cpu den leo giati den exo idea, alla protino me xilia intel kai gia mobo asus

(se auta eimai kathetos, alla den xero times)

to thema einai poio mobo tha vreis pou na exei slots gia sdram???

kai an vreis pesto kai se mena :P

Δημοσ.

Λοιπόν.

CPU : AMD Athlon XP 2000+

Cooler : Global Win FOP 68

M/B : QDI Kudoz 7e/333a

RAM : 256 MB DDR 333 BN

VGA : Gigabyte ATI Radeon 9000 pro 64Mb

Τελικη τιμή 434 με ΦΠΑ .

Οι τιμές είναι από το http://www.infoshop.gr

Και πιστεύω πως θα παίζεις και τα τελευταία παιχνίδια

:-)

Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω οτι μια σύνθεση με Athlon XP2000+ έίναι ότι πρέπει.

Πολύ καλή η συνθεση του Darkchild μόνο στο board έχω μια μικρή ένσταση.

Δημοσ.

Εγώ έχω μια μικρή ένσταση για το cooler που είναι ξεπερασμένο και ακόμα μεγαλύτερη για την μητρική...

Δημοσ.

Μήπως πάω να τον μπλέξω τον άνθρωπο με coolers, Αthlon και θορύβους?

Δεν είναι κανένας poweruser. Ένα παιδάκι 14 χρονών είναι!

Δημοσ.

Σε αυτή την ηλικία δεν έχουν πρόβλημα με τα αυτιά τους. :P Κάπιο ανεμηστήρας στης 4500 στροφές κάνει δουλειά. Αλλά για μητρική δες κάπια άλλη μάρκα όπως gigabyte.

Δημοσ.

Για Radeon9000 σκεφτόμουν κι εγώ πάντως με τιμή γύρω στα 100-150Euros όπου μόνο MX και Radeon9000 μπορείς να πάρεις, και απ'ότι βλέπω σε benches η Radeon πάει καλύτερα.

Από ποιον κατσκευαστή προτείνετε την Radeon?

Την λύση του CeleronP4(128mb cache) πως την βρίσκετε έναντι των άλλων όταν ο 2.2Ghz κάνει 148Euros?

Δημοσ.

Όχι celeron. Είναι χίλιες φορές προτιμότερο να πάρεις έναν AXP 1700+ παρά έναν celeron. Και από άποψη απόδοσης αλλά και χρημάτων.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το mainboard δεν είναι ότι καλύτερο, αλλα με 75 δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι καλύτερο! Το Cooler θα μπορούσε να είναι και

thermaltake Volcano 7 που έχει +10.

Πιστέυω πως η radeon 9000pro είναι η καλύτερη λύση

και αξίζει τα λεφτά της.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote NeTeD:</font><hr> Την λύση του CeleronP4(128mb cache) πως την βρίσκετε έναντι των άλλων όταν ο 2.2Ghz κάνει 148Euros? <hr /></blockquote>

Τί είναι Celeron???:confused:

Νόμιζα ότι ήταν το post για CPU εδώ.... :grin: :P

Δημοσ.

Για να δούμε λοιπόν, τιμές Πλαισίου πάντα:

AthlonXP 2000+ : 109

SAPPHIRE (??) ATI RADEON 9000 ATLANTIS : 109

RAM 256MB 333 DDR : 93

Cooler : Κάτι μέχρι 30 και όσο το δυνατόν αθόρυβο.

Motherboard : Κάτι μέχρι 110 σταθερό!!

Νομίζω θα ξετρελαθεί ο μικρός :)

Από Radeon9000 κάποια άλλη υλοποίηση να προτείνετε?

Γνωρίζετε για την συγκεκριμένη και αν είναι καλή?

Νομίζω έχουμε περιθώρια και για κάτι πιο ακριβό, αν βάλουμε έναν 1800+ και κερδίζοντας άλλα 20 αλλά αξίζει?

Εκτός αν μπορούμε να κόψουμε και από την motherboard τίποτα, αλλά νομίζω κάτω από 100 δε θα έπρεπε να πέσει.

Σας ευχαριστώ όλους!!

Δημοσ.

Επειδη ψαχνεις για φτηνη mb αλλα και σταθερη......προτεινομενη απο μενα ειναι η shuttle AK35GT2 με KT333 και 6ch c-media ...

Εχω το μοντελο με το raid και ειμαι πολυ ικανοποιημενος σε σταθεροτητα αλλα και επιδοσεις...(αν ριξεις μια ματια στα rewiew θα δεις οτι ειναι πολυ ψηλα ειδικα με το νεο bios) και τιμη απο το hac 102 τελικη ....

Δε νομιζω οτι θα βρεις κατι καλυτερο...εκτος αν θες usb2-lan-firewire

Δημοσ.

Vre sy skepsou kai to exhs.Na pareis tbred epexergasth mhn kaneis to lathos kai pareis palomino!Teleiws askopo pia...Den xerw kai pote erxontai ta nforce2 me to igp giati tha synefere efoson endiaferesai gia kathgoria MX ktl...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...